0

GS Multivitamin 50+ extra strong 90+30 tablet + dárek

Komplexní a 100% vyvážené složení vitaminů, minerálů a dalších aktivních látek speciálně přizpůsobené pro osoby starší padesáti let.
Více informací
GS

Velikost balení:

120 ks
30 ks 40 ks 120 ks 120 ks
Brzy skladem
487,00 Kč Vč. DPH

(4,06 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Multivitamin 50+ extra strong 90+30 tablet + dárek

GS Extra Strong Multivitamin 50+ obsahuje 50+ KOMPLEX – sibiřský ženšen a ginkgo biloba pro extra vitalitu a paměť navíc s vysokou dávku vitaminu D3 pro podporu imunity a zdravé kosti a zuby. Sibiřský ženšen Čertův kořen neboli “sibiřský ženšen” je jedna z nejuctívanějších rostlin asijského kontinentu. Má celkově povzbuzující účinek na organismus. V lidovém léčitelství se začal používat pro schopnost obnovovat energii, povzbuzovat celkové zdraví, zlepšovat paměť a pomáhat přizpůsobit se stresu. Je považován za adaptogen, což znamená, že pomáhá organismu vyrovnat se se stresujícími podmínkami a obnovit tělesnou rovnováhu. Tyto výjimečné účinky ženšenu jsou využívány například u kosmonautů nebo vrcholových sportovců. Ginkgo biloba Extrakt z vějířovitých listů ginkgo biloby pomáhá zlepšovat prokrvení mozku i ostatních tkání našeho těla. Podporuje paměť, schopnost soustředit se a další rozumové funkce. Zlepšuje přívod krve do končetin a zajištuje tak tkáním vydatnější přístup živin a možnost odplavení škodlivých látek. Vitamin D Je dlouhodobě známo, že vitamin D je důležitý pro správné fungování svalů, kostí a zubů a pomáhá udržet normální hladinu vápníku v krvi. Obrovský význam má ale i pro imunitu. Lidské tělo si vitamin D umí vytvořit samo pravidelným vystavení kůže slunečnímu záření, doplňovat jej můžeme z potravy. V našich zeměpisných podmínkách bohužel tolik slunce během celého roku nemáme, ani naše běžná strava není na Vitamin D bohatá. (Dospělá populace v ČR přijímá z obvyklé stravy (tj. bez doplňků stravy) v průměru 3,6 ug vitaminu D/den. Nové doporučení 15-20 ug/osobu a den by splnilo méně než 1 % dospělých osob.) S postupujícím věkem navíc potřeba vitaminu D roste, a až o 75 % klesá schopnost kůže ho vytvářet. Ve starším věku tak potřeba vitaminu D často převyšuje jeho produkci.
GS

Parametry

EAN
8595693300336
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1 tableta denně během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Hydrogenfosforečnan vápenatý, plnidla (mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, sodná sůl karboxymethylcelulózy), oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, Eleutherococcus senticosus – extrakt z kořene, Ginkgo biloba – extrakt z listů, nikotinamid, potahové látky (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), protispékavá látka (stearan hořečnatý), citronan zinečnatý, pantothenan vápenatý, retinol acetát, beta-karoten, cholekalciferol, fytomenadion, thiamin mononitrát, riboflavin, D-alfa-tokoferol acetát, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, biotin, kyselina listová, fumaran železnatý, glukonan měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, chlorid chromitý, molybdenan sodný, seleničitan sodný, lutein, barvivo (oxid titaničitý).
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Poraďte se s lékařem, užíváte-li léky ovlivňující srážení krve. Ginkgo biloba může snižovat krevní srážlivost. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Multivitamin 50+ extra...

487,00 Kč