0

OTIFREE Roztok k čištění zevního zvukovodu u psa a kočky 60 ml

Veterinární přípravek k rozpouštění ušního mazu a nečistot v zevním zvukovodu.
Více informací
OTIFREE
Skladem
274,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Otifree roztok má schopnost intenzivně rozpouštět ušní maz a nečistoty, významně se tak rovněž snižuje počet bakterií a kvasinek přítomných v zevním zvukovodu. Díky vyváženému složení spolu s měsíčkem lékařským zabezpečuje přípravek normální strukturu a odolnost kůže. Současně nevysušuje a udržuje kůži vlhkou a vláčnou.
OTIFREE

Parametry

EAN
3605874103030
3605874103030
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Kapky
Velikost balení
60 ml
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Vétoquinol

Zevní zvukovod naplňte roztokem, ohebnou část zvukovodu uchopte mezi palec a prsty a mírným tlakem směrem nahoru a dolů masírujte. Intenzita masáže se řídí citlivostí ucha. Tekutinu vysajte vatou, úplné vysušení zevního zvukovodu není nutné, jelikož uvolněné nečistoty z hlubších částí zevního zvukovodu odstraní již zvíře samo. Při neodborném čištění zevního zvukovodu vatovým tampónkem hrozí nebezpečí vzniku zánětu zvukovodu jeho poraněním nebo zatlačením ušního mazu do hloubky.

Propylenglykol 40,0g, emulgátor 5,0g, extrakt z měsíčku lékařského (Calendula officinalis) 3,0g, bazalkový olej 0,028 g, čištěná voda ad 100,0 ml.
Při onemocnění ucha je vždy nutná návštěva veterinárního lékaře. Přípravek nesmí být používán po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Uchovávat mimo dohled a dosah dětí. Pouze pro zvířata! Před použitím čtěte údaje uvedené na etiketě a v příbalové informaci.

OTIFREE Roztok k čištění...

274,00 Kč