0

ARPALIT Care šampon s čajovníkem 250 ml

Jemný šampón na mytí srsti kožešinových zvířat. Obsahuje vitamíny, extrakt z listů čajovníku čínského, olivový olej a elastin.
Více informací
ARPALIT
Skladem
167,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jemný šampón určený k pravidelnému mytí srsti psů, štěňat, koček, koťat i jiných kožešinových zvířat. Šampón má příznivý účinek na zdraví a krásu srsti zvířat. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastin. Nevysušuje a nedráždí pokožku, jeho pH je neutrální. Srst po pravidelném ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost, hluboký lesk a jasné zbarvení.
ARPALIT

Parametry

EAN
8594013701709
8594013701709
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor

Na srst naneste přiměřené množství šampónu a jemným masírováním vytvořte bohatou pěnu. Pro mláďata nebo malá zvířata použijte šampon zředěný vodou v poměru 1:2. Po umytí šamponem srst důkladně opláchněte vlažnou vodou. Při silném znečištění postup opakujte. Pro zvýšení lesku a zdraví srsti naneste po umytí přiměřené množství kondicionéru s extraktem z listů čajovníku a lehce jej vmasírujte do srsti a pokožky. Ponechte působit po dobu 2 - 5 minut. Poté opět důkladně propláchněte vlažnou vodou, vysušte fénem nebo nechejte volně proschnout.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Obal likvidujte v rámci organizovaného sběru. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

ARPALIT Care šampon s...

167,00 Kč