0

ARPALIT Care ústní voda 2v1 roztok a sprej 250 ml

Veterinární přípravek ve formě ústní vody napomáhá snížit tvorbu zubního plaku a zubního kamene. Přispívá k potlačení zápachu z tlamy. Je určen k přímé aplikaci do dutiny ústní u zvířete nebo jako přídavek do vody na pití.
Více informací
ARPALIT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
156,00 Kč Vč. DPH

(0,62 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

ARPALIT Care ústní voda 2v1 roztok a sprej 250 ml

Pravidelné používání přípravku pomáhá snížit množství bakterií v dutině ústní, snížit tvorbu zubního plaku a zubního kamene a osvěžit dech psů a koček. Pomocný přípravek v prevenci periodontálních onemocnění a podpůrný přípravek při medikované léčbě zánětu dásní psů a koček.

 

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013704724
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Roztok a sprej
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor
Roztok v množství 10 ml (tzn. 1 víčko) na 1 litr vody přidávejte denně do misky s čistou vodou. Po nasazení přiloženého rozprašovače místo uzávěru můžete roztok nastříkat přímo do tlamy na povrch zubů a dásní. Aplikujte 1x denně nebo dle doporučení veterinárního lékaře.

Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Glycerin, Chlorhexidine Digluconate, Zinc Gluconate. Aktivní složky: Chlorhexidine Gluconate - méně než 0,105 % Zinc Gluconate 0,1 %.

Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Pouze pro zvířata. Lidé se známou přecitlivělostí na chlorhexidin glukonát by se měli vyhnout kontaktu s veterinárním přípravkem. U přecitlivělých osob podávajících veterinární přípravek zvířatům může vyvolat alergickou kožní reakci.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Obal likvidujte podle místních právních předpisů. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

ARPALIT Care ústní voda 2v1...

156,00 Kč