0

TRAUMAPET Ag šampon se stříbrem 200 ml

Speciálně vyvinutý šampon pro pravidelnou péči o srst a kůži psů a koček. Šampon má vynikající mycí vlastnosti, vyživuje a ošetřuje srst.
Více informací
Skladem
315,00 Kč Vč. DPH

(1,58 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

TRAUMAPET Ag šampon se stříbrem 200 ml

Šampón je vhodný pro zjemnění, hydrataci kůže a srsti a na podrážděnou nebo velmi suchou kůži, kterou zklidní a zvlhčí ji. Napomáhá regeneraci kůže, dodává srsti lesk a pevnost, usnadňuje rozčesávání. Šampon může díky obsahu stříbra napomoci při hojení drobných oděrek a je vhodný i jako podpůrný prostředek při sekundárních pyodermiích.Dlouholeté výzkumy a konkrétní aplikace prokázaly účinky stříbra vůči mikroorganismům, houbám a plísním. Srst a kůži vyživuje díky obsahu vysoce kvalitních přírodních olejů a panthenolu. Tyto složky vhodně doplňují esenciální silice z tymiánu. Přípravek není parfémovaný a je velmi dobře snášen.

Parametry

EAN
8594190231402
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
NanoComplex s.r.o.
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate+Laury Sulfoacetate, Cocomidopropyl Betaine+Aqua+Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Panthenol, Polyquaternium-7, Zea Mays Oil+Rosa Moschata Seed Oil+Helianthus Annuus Seed Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Glycerin, Soya Oil, Thymus Zygis Oil, Triethanolamine, koloidní stříbro.
Šampon naneseme na vlhkou srst a vmasírujeme ze všech stran do vytvoření pěny. Necháme chvíli (1-5 minut dle povahy zvířete) působit, pak důkladně opláchneme dostatečným množstvím vlažné vody. Celý postup je při kožních komplikacích vhodné zopakovat. Chraňte oči, uši i čenich zvířete. V případě jejich vnitřního potřísnění vypláchněte větším množstvím vody.

TRAUMAPET Ag šampon se...

315,00 Kč