0

ARPALIT Care zubní pasta s chlorhexidinem 50 ml

Veterinární přípravek k běžnému čištění zubů psů a koček. Pasta má příjemnou masovou příchuť. Pomáhá snižovat tvorbu zubního plaku a zubního kamene.
Více informací
ARPALIT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
138,00 Kč Vč. DPH

(2,76 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

ARPALIT Care zubní pasta s chlorhexidinem 50 ml

Pravidelné používání zubní pasty s chlorhexidinem pomáhá snížit množství bakterií v dutině ústní, tvorbu zubního plaku a zubního kamene. Pasta je vhodná na drobné záněty v dutině ústní a k prevenci periodontálních onemocnění psů a koček. Druh obalu: plastová nádobka s dávkovačem uzavřená krycím víčkem, přiložený prstový zubní kartáček.

 

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013704731
Cesta podání
Zubní
Léková forma
Emulze
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor
Přiměřené množství zubní pasty naneste na přiložený prstový kartáček a vyčistěte psovi nebo kočce všechny zuby. Čištění provádějte pravidelně, a to denně nebo dle pokynů veterinárního lékaře. K čištění používejte vždy speciální zubní kartáček přizpůsobený k péči o zuby psů a koček.

Aqua, Sorbitol, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Silica, Cellulose Gum, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castol Oil, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Zinc Gluconate, Helianthus Annuus Seed Oil, Benzylalcohol, Furfural, Dimethylhydroxy Furanone. Obsah aktivních složek: Chlorhexidine gluconate - méně než 0,126 % Zinc gluconate - 0,1 %.

Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Pouze pro zvířata. Lidé se známou přecitlivělostí na chlorhexidine glukonát by se měli vyhnout kontaktu s veterinárním přípravkem. U přecitlivělých osob podávajících veterinární přípravek zvířatům může způsobit alergickou kožní reakci. Před použitím čtěte příbalovou informaci.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Obal likvidujte podle místních právních předpisů. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

ARPALIT Care zubní pasta s...

138,00 Kč