0

TRAUMAPET Protect spray Ag 200 ml

Speciálně vyvinutý ochranný spray pro pravidelnou péči o srst a kůži psů a koček s obsahem koloidních částic Ag, které mohou napomoci při hojení drobných ran po kousnutí parazity a vytvářejí bariéru proti sekundární vnější nákaze těchto drobných ran.

Více informací
Skladem
315,00 Kč Vč. DPH

(1,58 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TRAUMAPET Protect spray Ag 200 ml

Dlouholeté výzkumy a konkrétní aplikace prokázaly účinky stříbra vůči mikroorganismům, houbám a plísním. Přípravek obsahuje esenciální silice z tymiánu a geraniol, které svými vlastnostmi napomáhají snížit riziko opětovného napadení parazity. Tyto složky vhodně doplňuje arganový olej, který obsahuje beta-karoten, esenciální mastné kyseliny a vitamíny A i E, proto je vhodným doplňkem pro zlepšení stavu srsti. Hydratuje a zvláčňuje, nemastí.

Parametry

EAN
8594190231310
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
NanoComplex s.r.o.
Aqua, Isopropylalkohol, Argania spinosa Kernel Oil, Geraniol, thymus vulgaris flower/leaf oil, koloidní stříbro.
Používá se na suchou a čistou srst. V případě pohybu zvířete venku nebo v kontaktu s jinými zvířaty, nastříkejte na srst zvířete ze vzdálenosti cca 20 cm se zvláštní péči v místech, kde se paraziti nejčastěji vyskytují (břicho, zadek, záhyby na kůži). Vyvarujte se kontaktu s nosem, očima a ušima. Aplikujte jednou denně přiměřeně velikosti zvířete.

TRAUMAPET Protect spray Ag...

315,00 Kč