0

TRAUMAPET gel na rány s Ag 15 ml

Veterinární přípravek pro lokální aplikaci. Založen na vodní bázi, která podporuje zvlhčení a hojení rány. Aplikace je bezbolestná, bezpečná a přináší úlevu a chladivý účinek i do hlubokých a obtížně dostupných ran.
Více informací
TRAUMAPET
Skladem
211,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Přípravek je vhodný pro ošetření a podporu hojení všech typů ran, včetně infikovaných. Obsahuje unikátní účinnou látku NanoComplex s obsahem stříbra. Dlouholeté výzkumy a konkrétní aplikace prokázaly antimikrobní a fungicidní účinky stříbra.

Nanočástice stříbra, které jsou obsaženy v přípravcích TRAUMAPET Ag, ničí nepřátelské patogeny v těle tím, že rozkládají enzymy choroboplodných bakterií, virů a plísní. Škodlivé mikroorganismy odumírají v průběhu 5 až 6 minut.

TRAUMAPET

Parametry

EAN
8594190231105
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
NanoComplex s.r.o.
Gel naneste na ránu nebo postižené místo tak, aby vytvořil souvislou vrstvu o síle 1 mm a více v celém rozsahu rány. Ránu následně překryjte obvazem. Ošetření opakujte po 12-48 hodinách, dle typu rány a způsobu hojení.
Koloidní stříbro, čištěná voda, karbomer, hydroxid sodný k úpravě pH.
Vysychání snižuje účinnost přípravku! Přípravek je vhodný pro všechny druhy chovaných zvířat. Kontraindikace nejsou známé. Možná alergie na stříbro, která je velmi vzácná.

TRAUMAPET gel na rány s Ag...

211,00 Kč