0

ARPALIT Neo šampon s antiparazitární složkou 250 ml

Jemný šampón na mytí srsti kožešinových zvířat s ovicidním a larvicidním účinkem s přídavkem vitamínů a bambusového extraktu.
Více informací
ARPALIT

Velikost balení:

250 ml
Skladem
157,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Šampon je určený k hubení ektoparazitů jako jsou blechy, klíšťata, vši a všenky. Používá se pro ošetření psů a jiných kožešinových zvířat. Šampón myje, čistí i ošetřuje srst zvířete. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastin. Nevysušuje a nedráždí pokožku, jeho pH je neutrální. Srst po ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost, hluboký lesk a jasné zbarvení.

 

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013701877
8594013701877
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Psy
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor

Preventivně doporučujeme vzít si chovatelům ochranné rukavice k aplikaci. Po umytí může být pes ve styku s kočku, dítětem apod. Přiměřené množství šamponu naneste pomocí ruky na namočenou srst a jemným masírováním vytvořte bohatou pěnu. Pro mláďata nebo malá zvířata použijte šampon zředěný vodou v poměru 1:2. Šampon ponechejte asi 5 minut působit a poté srst důkladně propláchněte vlažnou vodou.

Účinnými složkami jsou extrakt z listů čajovníku čínského, vitaminy B3 a B5, olivový olej a elastin a další složky.
Nepoužívat u koček! Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců. Nepoužívat u nemocných a oslabených zvířat. Nepoužívat u zvířat trpících alergií na některou z obsažených látek. Nepoužívat v období březosti a laktace.

ARPALIT Neo šampon s...

157,00 Kč