0

ARPALIT Care ušní čisticí roztok 100 ml

Čisticí roztok je určen k běžnému čištění uší psů a koček. Pravidelné používání přípravku pomáhá udržet čisté uši a snižuje možnost vzniku zánětů a bolestí uší.
Více informací
ARPALIT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
149,00 Kč Vč. DPH

(1,49 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

ARPALIT Care ušní čisticí roztok 100 ml

Ušní čisticí roztok na bázi vody s obsahem čisticí látky – sodné soli dokusátu, který změkčuje a rozpouští ušní maz a nečistoty a čistí zevní zvukovod psů a koček. Rozpuštěním a odstraněním nadměrného množství mazu se snižuje množství přítomných bakterií a kvasinek. Obsažený extrakt z heřmánku zklidňuje a zvláčňuje kůži zevního zvukovodu. Přípravek může být použit jako podpůrný prostředek při medikované léčbě zánětů a bolestí ucha.

 

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013704700
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor
Jednou rukou zvedněte ušní boltec a lehce ho napněte, směrem od čumáku. Druhou rukou zaveďte pružný aplikátor do zvukovodu a zmáčknutím nádobky nakapejte roztok do zvukovodu a případně i na povrch vnitřní strany ušního boltce. Nechte roztok cca 1-2 minuty působit (ucho lehce přidržte u hlavy). Mírným tlakem promasírujte ohebnou část zevního zvukovodu. Pusťte ucho a nechte zvíře, aby se oklepalo. (Tím dojde k uvolnění nečistot z hlubších částí zvukovodu.) Stejně postupujte u druhého ucha. Zbylé nečistoty a přebytečnou tekutinu odstraňte kouskem buničité vaty nebo papírového kapesníku (pouze z míst zevního zvukovodu, kam se snadno dostanete). Čištění opakujte dle potřeby, při preventivním použití zpravidla 1–2 x týdně.
Aqua, Propylene Glycol, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexylgkycerin, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Citric Acid.

Oranžově hnědý roztok, čirý až mírně zakalený, může obsahovat nerozpustné podíly. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Pouze pro zvířata. Zabraňte vniknutí přípravku do očí a pozření přípravku. Nepoužívejte v případě podezření na poškození ušního bubínku. Přípravek může způsobit podráždění kůže.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Nepoužitý veterinární přípravek likvidujte podle místních právních předpisů. Obal likvidujte v rámci organizovaného sběru. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

ARPALIT Care ušní čisticí...

149,00 Kč