0

ARPALIT Care kondicionér s čajovníkem 250 ml

Kondicionér k ošetření srsti po umytí šamponem.
Více informací
ARPALIT
Skladem
155,00 Kč Vč. DPH

(0,62 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ARPALIT Care kondicionér s čajovníkem 250 ml

Jemný kondicionér k ošetření srsti kožešinových zvířat po umytí s obsahem vitamínů, extraktu z listů čajovníku čínského, olivového oleje a elastinu. Kondicionér je určen k pravidelnému ošetření srsti psů, koček a jiných kožešinových zvířat. I pro kočky. Nevysušuje, nedráždí pokožku, pH neutrální. Obsahuje vitamíny B3, B5 a alantoin. Srst po pravidelném ošetření získá jemnost, pevnost, pružnost a vysoký lesk.

Při použití kondicionéru na závěr mytí je usnadněna péče o srst zvířete do dalšího koupání, nečistoty je poté možné ze srsti stáhnout pouze vlhkým hadrem a není potřeba koupat celé tělo zvířete.

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013701853
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Kondicionér
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor
Přiměřené množství kondicionéru naneste na umytou srst. Jemným masírováním vetřete do srsti a pokožky. Po 2-5 minutách působení srst důkladně propláchněte vlažnou vodou. Srst vysušte fénem nebo nechejte volně proschnout.
Aqua, Ceteareth-20, Cetearyl alcohol, Glycerol, Behentrimonium Chloride, Olea Europaea, Dimethicone Copolyol, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-4, Allantoin, D-panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed Elastin, Camelia sinensis Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Obal likvidujte v rámci organizovaného sběru. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

ARPALIT Care kondicionér s...

155,00 Kč