1

BELLASIN Effect 90 tobolek

Bellasin effect je doplněk stravy podporující efektivní hubnutí, intenzivní spalování tuků a redukci hladu a chuti. Je vhodný pro ženy po čtyřicítce.
Více informací
Bellasin

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BELLASIN Effect 90 tobolek

Díky dvojnásobné dávce zeleného čaje a navýšenému obsahu guarany přípravek zajišťuje maximálně efektivní hubnutí, intenzivní spalování tukových zásob a upravuje nežádoucí změny metabolizmu. Bellasin obsahuje extrakty lnu a jetele omezující nepříjemné projevy menopauzy, návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost. Obsažený vitamin D napomáhá k udržení dobré funkce svalů a hladiny vápníku v krvi, společně s vitaminem K navíc přispívá k zachování dobrého stavu kostí.
Bellasin

Parametry

EAN
8594059738905
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolku 2x denně, nejlépe ráno a v poledne společně s jídlem. Neužívejte večer před spaním.
Zelený čaj extrakt (čajové polyfenoly), L-karnitin tartrát, guarana extrakt (20 % kofeinu), jetel červený extrakt (izoflavony), zázvor extrakt (gingeroly), sója extrakt (izoflavony), len extrakt (lignany), menachinon (vitamin K2), cholekalciferol (vitamin D3).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Může jako alergen obsahovat stopy sóje.

BELLASIN Effect 90 tobolek

646,00 Kč