0

NATURPRODUKT Izofet Slim 3x20 šumivých tablet

Doplněk stravy. Přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu tuků a pocitu sytosti.
Více informací
NATURPRODUKT

Velikost balení:

60 ks
20 ks
Skladem
179,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zelený čaj přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Guarana přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a metabolismu tuků. L-karnitin bývá lidově označován jako „spalovač tuků” Chrom přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Sladidlo: sukralóza, s příchutí citronu a zeleného čaje.
NATURPRODUKT

Parametry

EAN
8595026109940
8595026109940
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Naturprodukt CZ
Naturprodukt CZ
1 tableta denně. Tableta se rozpustí ve sklenici (200ml) studené vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat průjmy.
1 šumivá tableta o hmotnosti 4 g obsahuje: Regulátory kyselosti: Kyselina citronová a hydrogenuhličan sodný, stabilizátor: sorbitol, plnivo: glukóza, výtažek z listů zeleného čaje (Camellia sinensis) 100,0 mg, L-carnitin 50,0 mg, výtažek z listů guarany (Paullinia cupana) 50,0 mg, aroma, stabilizátor: polyetylén glykol, chróm (chlorid chromitý) 40 µg (100 % RHP*), sladidlo: sukralóza, barvivo: síran amonný karamel, aroma, barvivo: riboflavin, tartrazin, brilantová modř FCF. Extrakt z listů zeleného čaje standardizován na 45% polyfenolů. Extrakt z listů guarany standardizován na 22% kofeinu. RHP*- Referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.
Tablety jsou vhodné pro dospělé. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávat v suchu a temnu při teplotě do 0 do 25 °C v původním uzavřeném obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Obsahuje kofein, nedoporučeje se pro děti a těhotné ženy. Nekonzumujte s jinými produkty, které jsou zdrojem kofeinu nebo jiných složek s podobným účinkem. Tartrazin může ovlivňovat aktivitu a pozornost u dětí.

NATURPRODUKT Izofet Slim...

179,00 Kč