0

NATURPRODUKT Izofet Slim 20 šumivých tablet

Doplněk stravy. Přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu tuků a pocitu sytosti.
Více informací
Naturprodukt

Velikost balení:

20 ks
60 ks
Brzy skladem
71,00 Kč Vč. DPH

(3,55 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NATURPRODUKT Izofet Slim 20 šumivých tablet

Přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu tuků a pocitu sytosti. Zelený čaj přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Guarana přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a metabolismu tuků. L-karnitin bývá lidově označován jako „spalovač tuků” Chrom přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Sladidlo: sukralóza, s příchutí citronu a zeleného čaje.
Naturprodukt

Parametry

EAN
8595026108981
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Efferta Pharma
Doporučená denní dávka je 1 tableta denně. Tableta se rozpustí ve sklenici (200ml) studené vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat průjmy.
1 šumivá tableta o hmotnosti 4 g obsahuje: Regulátory kyselosti: Kyselina citronová a hydrogenuhličan sodný, stabilizátor: sorbitol, plnivo: glukóza, výtažek z listů zeleného čaje (Camellia sinensis) 100,0 mg, L-carnitin 50,0 mg, výtažek z listů guarany (Paullinia cupana) 50,0 mg, aroma, stabilizátor: polyetylén glykol, chróm (chlorid chromitý) 40 µg (100 % RHP*), sladidlo: sukraloza, barvivo: síran amonný karamel, aroma, barvivo: riboflavin, tartrazin, brilantová modř FCF. Extrakt z listů zeleného čaje standardizován na 45% polyfenolů. Extrakt z listů guarany standardizován na 22% kofeinu. RHP*- Referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.
Tablety jsou vhodné pro dospělé. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Obsahuje kofein, nedoporučeje se pro děti a těhotné ženy. Nekonzumujte s jinými produkty, které jsou zdrojem kofeinu nebo jiných složek s podobným účinkem.Tartrazin může ovlivňovat aktivitu a pozornost u dětí.

NATURPRODUKT Izofet Slim 20...

71,00 Kč