0

FORFEMINA Slim 60 + 15 kapslí

Doplňek stravy obsahující byliny a minerály, které pomáhají bojovat se zadržováním vody v těle a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti.
Více informací
FORFEMINA

Velikost balení:

75 ks
60 ks
Skladem
331,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

FORFEMINA Slim přispívá k přirozenému odstranění přebytečné vody z těla, k udržení optimální tělesné hmotnosti, detoxikaci organismu a k zrychlení metabolismu.

FORFEMINA

Parametry

EAN
5906204022143
5906204022143
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
75 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
NP Pharma Sp. z o.o.

1 kapsle 2x denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte současně 2 kapsle najednou.

Pplnidlo: citronan vápenatý, kapsle: želatina, E171; plnidlo: mikrokrystalická celulóza; extrakt z hořkého pomeranče (Citrus aurantium); prášek z brusinek (Vaccinium myrtillus); extrakt z kopřivy (Urtica dioica); prášek z jablečného octa; citronan zinečnatý trihydrát; extrakt z černého pepře (Piper nigrum) (95% piperin); protispékavá látka: stearan hořečnatý; chlorid chromitý.
Nevhodné pro děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte na suchém místě v uzavřeném obalu při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se pít kávu před nebo hned po užití přípravku. Osoby s vysokým krevním tlakem by měly konzultovat užívání se svým lékařem. Přípravek není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

FORFEMINA Slim 60 + 15 kapslí

331,00 Kč