0

NUTRILON 2 Advanced good night 800 g

Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Speciálně vyvinutá pro podporu imunitního systému a normálního vývoje. Od ukončeného 6. měsíce.
Více informací
NUTRILON
Skladem
525,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jedinečné složení obsahuje patentovanou směs prebiotik GOS/FOS a LCP, oligosacharid mateřského mléka 3´GL (3´galaktosyllaktóza), který přináší náš unikátní proces výroby, vitamíny C a D, které přispívají k podpoře imunity a také omega-3 mastnou kyselinu alfa-linolenovou pro podporu rozvoje mozku. Inovovaná receptura je bez palmového oleje.
NUTRILON

Parametry

EAN
8590340145346
8590340145346
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricia
1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizované lahvičky. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do lahvičky s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obale). Uzavřete láhev, ihned ji dejte svisle mezi dlaně a 5 sekund ji mezi nimi silně válejte. Dále ji cca 20 sekund protřepejte. Těsně před podáváním láhev otočte dnem vzhůru. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Laktóza (z mléka/z mlieka), rostlinné/rastlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové / slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový), sušené odtučněné mléko / odtučnené mlieko, bramborový/zemiakový škrob, demineralizovaná syrovátka/srvátka (z mléka/z mlieka), rýžová mouka/ryžová múka 4,8 %, galaktooligosacharidy (z mléka/z mlieka) 4,4 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/z mlieka), mléčné bílkoviny/mliečne bielkoviny (z mléka/z mlieka), fosforečnan vápenatý, rybí olej, fruktooligosacharidy 0,3 %, chlorid draselný, citronan/citran sodný, chlorid cholinu/cholín chlorid, hydrogenfosforečnan hořečnatý/horečnatý, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, citronan/citran draselný, inositol/inozitol, chlorid hořečnatý/horečnatý, L-tryptofan/L-tryptofán, síran železnatý, L-karnitin/L-karnitín, síran zinečnatý/zinočnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, nikotinamid/nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, síran měďnatý/meďnatý, thiamin/tiamín hydrochlorid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavin/riboflavín, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová (kyselina listová), thiamin/tiamín mononitrát, síran manganatý/mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadion/fytomenadión, D-biotin/D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamin/kyanokobalamín. Složení se vztahuje / zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.
Nutrilon 2 Advanced Good Night je určený pro kojence od uk. 6. měsíce. nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Není vhodný jako jediný zdroj výživy. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy. Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

NUTRILON 2 Advanced good...

525,00 Kč