1

BEBA COMFORT 5 HM-O 800 g

Batolecí mléko s bakteriemi mléčného kvašení L. reuteri, obohacené o vitamíny a minerální látky. Od ukončeného 24. měsíce.
Více informací
BEBA
Skladem
528,00 Kč Vč. DPH
478,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BEBA COMFORT 2 HM-O obsahuje klinicky ověřenou kombinaci prospěšných látek pro Vaše děťátko. 2´FL (2´FUKOSYLLAKTOSA) je oligosacharid strukturou podobný těm v mateřském mléce. OPTIPRO® je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku. L. REUTERI jsou bakterie, které se nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí. VITAMÍNY A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému. Nestlé je prvním výrobcem kojenecké výživy na světě! Jejímu výzkumu a výrobě se věnuje více než 155 let. Kojenecká mléka vyrábí po vzoru mateřského mléka dle moderních vědeckých poznatků a postupů. Nestlé má patentovaný proces na bílkovinu.
BEBA

Parametry

EAN
8445290083180
8445290083180
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Mléko
Velikost balení
800 g
Určeno pro
Děti
Věk od
Od ukončeného 24. měsíce
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Nestlé
Před přípravou výživy si důkladně umyjte ruce. Láhev na krmení důkladně vymyjte (láhev nebo hrneček). Pět minut povařte pitnou vodu a nechte ochladit. Polovinu převařené vody (viz tabulka) ochlazené asi na 40 °C, vlijte do nádoby. Teplota nad 45 °C bakterie mléčného kvašení ničí. Přiloženou odměrkou odměřte prášek (viz tabulka) a nasypte do nádoby. Prášek v odměrce musí být vždy zarovnaný! Důkladně protřepte, v případě hrnečku zamíchejte. Doplňte nádobu převařenou vodou do požadovaného množství (viz tabulka). Ještě jednou dobře protřepte, aby se prášek úplně rozpustil, v případě hrnečku zamíchejte. Ověřte vyhovující teplotu připravené výživy. Po každém použití obal důkladně uzavřete a skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Plnotučné mléko, odtučněné mléko, laktóza, rostlinné oleje (řepkový nízkoerukový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, slunečnicový), sušený výrobek mléčné syrovátky, galaktooligosacharidy (z mléka), minerální látky (uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), regulátory kyselosti (draselné soli kyseliny fosforečné), fruktooligosacharidy, vitamíny (L-askorbát sodný, riboflavin, retinyl-acetát, cholekalciferol, kyanokobalamin), bakterie mléčného kvašení (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimální trvanlivosti). Obsahuje: mléko, sóju
Pro přípravu použijte pouze k balení přiloženou odměrku. Dodržujte návod na přípravu. Připravujte vždy jen jedinou dávku a krmte ihned po přípravě. Neuchovávejte nedojedené porce. Při přípravě stravy se může používat pouze převařená pitná voda. Vaše dítě může onemocnět z nepřevařené vody, znečištěného nádobí nebo z nesprávně naředěné mléčné výživy. Po přípravě stravy obal pečlivě uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Neponechávejte dítě bez dohledu, jinak může dojít k vdechnutí výživy a zalknutí. Nestlé BEBA COMFORT 5 je mléčná výživa určená pro malé děti od 24 měsíců. Není určena pro výživu kojenců do 12 měsíců. Potravina by měla být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte.

BEBA COMFORT 5 HM-O 800 g

528,00 Kč 478,00 Kč