0

BEBA OPTIPRO 5 500 g

Instantní mléčná výživa pro malé děti, obohacená vitamíny a minerálními látkami, od ukončeného 24. měsíce věku.
Více informací
BEBA
Skladem
364,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BEBA OPTIPRO® je oblíbená dětská mléčná výživa všech spokojených miminek. Receptura je obohacena o nezbytné vitamíny a minerální látky jako železo, vápník a vitamín D pro správné základy do života a navíc obsahuje také probiotika B.lactis a optimalizovanou bílkovinu. Lahodná chuť mléčné výživy BEBA OPTIPRO® potěší i mlsné jazýčky. Balení v krabici je šetrné k přírodě, díky 100% recyklovatelnému obalu a recyklovatelné odměrce uvnitř balení, která je vyrobena z bioplastu z obnovitelných zdrojů. OPTIPRO® je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku. Podpora imunity – vitamíny A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému. Bez palmového oleje.
BEBA

Parametry

EAN
8445290064431
8445290064431
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Mléko
Velikost balení
500 g
Určeno pro
Děti
Věk od
Od ukončeného 24. měsíce
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Nestlé
Před přípravou kojenecké výživy si důkladně umyjte ruce. Láhev, uzávěr a savičku důkladně vymyjte a vyvařte 5 minut. Pět minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ochladit. Polovinu převařené vody (viz tabulka) ochlazené asi na 40 °C, vlijte do nádoby. Teplota vody nad 45 °C bakterie mléčného kvašení ničí. Přiloženou odměrkou odměřte prášek (viz tabulka) a vsypte do nádoby. Prášek v odměrce musí být vždy zarovnaný! Důkladně protřepte. Doplňte nádobu převařenou vodou do požadovaného množství (viz tabulka). Ještě jednou dobře protřepte, aby se prášek úplně rozpustil. Ověřte vyhovující teplotu připravené výživy. Po každém použití obal důkladně uzavřete a skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Plnotučné MLÉKO, odtučněné MLÉKO, LAKTÓZA, rostlinné oleje (řepkový nízkoerukový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, slunečnicový), sušený výrobek MLÉČNÉ SYROVÁTKY, minerální látky (uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), regulátory kyselosti (draselné soli kyseliny fosforečné), vitamíny (L-askorbát sodný, riboflavin, retinyl-acetát, cholekalciferol, kyanokobalamin). Obsahuje: MLÉKO a SÓJU.
Pro přípravu použijte pouze k balení přiloženou odměrku. Dodržujte návod na přípravu. Připravujte vždy jen jedinou dávku a krmte ihned po přípravě. Neuchovávejte nedojedené porce. Při přípravě stravy se může používat pouze převařená pitná voda. Vaše dítě může onemocnět z nepřevařené vody, znečištěného nádobí nebo z nesprávně naředěné mléčné výživy. Po přípravě stravy obal pečlivě uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Neponechávejte dítě bez dohledu, jinak muže dojít k vdechnutí výživy a zalknutí. Nestlé BEBA OPTIPRO® 4 je mléčná výživa určená pro malé děti od 18 měsíců. Není určena pro výživu kojenců do 12 měsíců. Potravina by měla být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte.

BEBA OPTIPRO 5 500 g

364,00 Kč