0

NUTRILON 1 Prosyneo H.A. 800 g

Počáteční kojenecké mléko od narození. Receptura s citlivě naštěpenou bílkovinou, bez palmového oleje. 0-6 měsíců.
Více informací
Nutrilon
Skladem
633,00 Kč Vč. DPH

(0,79 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUTRILON 1 Prosyneo H.A. 800 g

Nutrilon 1 Prosyneo™ H.A.- Hydrolysed Advance je výživově kompletní receptura vyvinutá na základě průkopnického výzkumu. Obsahuje hydrolyzovanou bílkovinu naštěpenou na malé části a DHA (kyselinu dokosahexaenovou), jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu. V praktickém balení. Praktická dóza umožňuje komfortní přípravu mléka. Speciální plastový pásek uvnitř obalu zajišťuje jednodušší a hygienickou manipulaci s práškem. Pro snadné zarovnání odměrky a přesné dávkování.
Nutrilon

Parametry

EAN
5391522475427
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricia
1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Pro zachování příznivých účinků Bifidobacterie breve v kojeneckém mléce dodržujte při přípravě striktně teplotu převařené vody do 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na zadní straně obalu) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku v přední části víčka. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na zadní straně obalu). Ihned po uzavření láhve ji krátce protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléka kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte. 100 ml Nutrilon Prosyneo™ 1 H.A. - Hydrolysed Advance = 90 ml převařené kojenecké vody + 3 zarovnané odměrky = 276 kJ (66 kcal), 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného prášku; používejte originální odměrku.
Laktóza (z mléka), hydrolyzovaná syrovátková bílkovina (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový, řepkový, slunečnicový), galaktooligosacharidy (z mléka), emulgátory (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citronovou, lecitiny), fruktooligosacharidy, rybí olej, fosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, chlorid hořečnatý, olej z Mortierella alpina, chlorid cholinu, chlorid sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, inositol, taurin, Bifidobacterium breve M16-V, citronan draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, L-karnitin, chlorid vápenatý, sodná sůl uridin 5´- monofosfátu, cytidin 5´-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenosin 5´-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl inosin 5´-monofosfátu, nikotinamid, DL-α-tokoferyl acetát, sodná sůl guanosin 5´-monofosfátu, síran měďnatý, riboflavin, retinylpalmitát, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Bifidobacterium breve M-16V 3x107 cfu/g.
Nutrilon 1 Prosyneo™ H.A. - Hydrolysed Advance počáteční mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Výrobek je určen pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být plně kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Pro zachování příznivých účinků Bifidobacterie breve v kojeneckém mléce dodržujte při přípravě striktně teplotu převařené vody do 40 °C. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy. Potravina pro zvláštní výživu. Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.

NUTRILON 1 Prosyneo H.A. 800 g

633,00 Kč