0

NUTRILON 2 AR 800 g

Speciální počáteční kojenecké mléko. Při ublinkávání. Od ukončeného 6. měsíce.
Více informací
NUTRILON
Skladem
562,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nutrilon 2 A.R. pomáhá snížit výskyt opakovaného ublinkávání u dětí s citlivým zažíváním. Obsahuje speciální přírodní složku karubin (mouka ze svatojánského chleba, bohatá na vlákninu), která zahušťuje obsah žaludku dítěte při trávení a tak snižuje výskyt ublinkávání.
NUTRILON

Parametry

EAN
8590340129186
8590340129186
Léková forma
Prášek
Velikost balení
800 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricia
Jak připravit mléko? 1. Umyjte si ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte kojeneckou vodu, nechte ji vychladnout cca na 40 °C. 3. Vodu vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Prášek do vody přidejte pomocí přiložené odměrky. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete láhev a ihned ji důkladně protřepte nejprve v horizontální poloze zleva doprava (10 vteřin) a po té ve svislé poloze shora dolů (10 vteřin), než se prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. Počkejte 3-5 minut, než mléko zhoustne. Savička bude potřebovat větší otvor. 6. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a podávejte.
Laktóza (z mléka/mlieka), rostlinné/rastlinné oleje (palmový, kokosový, řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový), sušené odtučněné mléko/odtučnené mlieko, demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka)/srvátková bielkovina (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mléka/ mlieka), karubin/karobová guma 3,3 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/ mlieka), fosforečnan vápenatý, syrovátková bílkovina/srvátková bielkovina (z mléka/ mlieka), rybí olej, fruktooligosacharidy, citran sodný, chlorid hořečnatý/horečnatý, uhličitan vápenatý, citran draselný, chlorid draselný, cholin/cholín chlorid, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), inositol/inozitol, taurin/taurín, síran železnatý, L-tryptofan/tryptofán, síran zinečnatý/zinočnatý, L-askorban sodný, L-karnitin/karnitín, cytidin/cytidín 5‘-monofosfát, DL-α-tokoferyl acetát, sodná sůl/soľ uridin 5‘-monofosfátu, antioxidant (askorbyl palmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, adenosin/adenozín 5‘-monofosfát, sodná sůl/soľ inosin/inozín 5‘-monofosfátu, nikotinamid/ nikotínamid, sodná sůl/soľ guanosin/guanozín 5‘-monofosfátu, síran měďnatý/meďnatý, DL- α-tokoferol, retinyl palmitát, thiamin/tiamín hydrochlorid, pyridoxin/ pyridoxín hydrochlorid, riboflavin/riboflavín, kyselina pteroylmonoglutamová/ pteroylmonoglutámová (kyselina listová), jodid draselný, síran manganatý/ mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadion/ fytomenadión, D-biotin/biotín, cholekalciferol, kyanokobalamin/ kyanokobalamín.
Výrobek je určený pro zvláštní výživu kojenců starších šesti měsíců. Nutrilon 2 AR, potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku, má být pouze součástí smíšené stravy dítěte a nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života. Není vhodný jako jediný zdroj výživy. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoliv výjimky z pravidla šesti měsíců, by mělo být přijímáno pouze na základě doporučení lékaře nebo osob kvalifikovaných ve výživě nebo farmacii nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě, a to v závislosti na individuálním růstu a vývojových potřebách konkrétního kojence. Nutrilon 2 AR musí být používán pod kontrolou lékaře. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Tento produkt by neměl být užíván předčasně narozenými dětmi. Potravina pro zvláštní výživu – potravina pro zvláštní lékařské účely.

NUTRILON 2 AR 800 g

562,00 Kč