0

NOVEXPERT Čisticí a odličovací olej s 5 Omega mastnými kyselinami 150 ml

Na tvář, oči a rty. Poskytuje 8hodinovou hydrataci. Pro všechny typy pleti. 100% přírodní složení. Vegan. Vytvořeno lékaři. Certifikováno ECOCERT.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
617,00 Kč Vč. DPH

(4,11 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Čisticí a odličovací olej s 5 Omega mastnými kyselinami 150 ml

Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000759
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Namočte ubrousek ve vodě, naneste na něj 3 pumpičky čisticího oleje a odstraňte z obličeje make-up. Použijte druhou stranu ubrousku, dokud je stále navlhčený a odstraňte přebytečný olej.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Oleate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Mauritia Flexuosa Fruit Oil.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Čisticí a...

617,00 Kč