0

NOVEXPERT Ochranný vyživující krém s 5 omega mastnými kyselinami 40 ml

Poskytuje pleti okamžitý komfort již od první aplikace. Po 28 dnech používání jsou viditelné všechny benefity 5 omega mastných kyselin. Pleť je plnější, pružnější a jemnější na dotek. 100% přírodní složení. Vegan. Neobsahuje žádné syntetické látky. Vytvořeno lékaři. Dermatologicky testováno. Certifikováno ECOCERT.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
911,00 Kč Vč. DPH

(22,78 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Ochranný vyživující krém s 5 omega mastnými kyselinami 40 ml

Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467001770
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Naneste na obličej ráno a/nebo večer.
Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Silybum Marianum Ethyl Ester, Propanediol, Arachidyl Alcohol, Undecane, Lactobacillus Ferment, Octyldodecanol, Silica, Trehalose, Trihydroxystearin, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Xylitylglucoside, Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Ceramide Np, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hippophae Rhamnoides Oil, Anhydroxylitol, Phytosphingosine, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Xylitol, Cetearyl Glucoside, Maltodextrin, Laminaria Ochroleuca Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Punica Granatum Seed Oil*, Phytic Acid, Tridecane, Sodium Hydroxide, Vigna Aconitifolia Seed Extract.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Ochranný...

911,00 Kč