0

NOVEXPERT Trio-Zinc Purifying fluid Čisticí fluid na nedokonalosti 30 ml

Čistící fluid na nedokonalosti. Normální až smíšená pleť. Čistí pleť do hloubky a zmatňuje ji.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
617,00 Kč Vč. DPH

(20,57 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Trio-Zinc Purifying fluid Čisticí fluid na nedokonalosti 30 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Řada Trio Zinc je určena pro dospělou pleť s akné a jinými nedokonalostmi a působí na vrásky. Zinek, známý pro své léčebné účinky, se používá v dermatologii na léčbu nedokonalostí a zároveň jako prevence jejich vzniku. Čistící fluid obsahuje zinek ve 3 různých formách (glukonát, laktát a PCA) s velmi vysokou koncentrací.PopisČistící fluid na nedokonalosti. Normální až smíšená pleť. Čistí pleť do hloubky a zmatňuje ji. Komplex trojitého zinku v kombinaci s rostlinnými extrakty dokonale bojuje proti všem nedokonalostem. Naneste na obličej ráno a/nebo večer. Vyhněte se oblasti očí. Vysoká kožní tolerance. Dermatologicky testováno. 100% přírodní složení. Vegan. Vytvořeno lékaři.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000568
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Fluid
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Aplikujte na obličej krouživými pohyby směrem nahoru vmasírujte do pleti. Stačí malé množství produktu. Před nanesením make-upu nechte působit 5 minut. Naneste na obličej ráno a/nebo večer. Vyhněte se oblasti očí.
Aqua (Water)°, Butylene Glycol°, Arachidyl Alcohol°, Glycerin°, Undecane°, Caprylic/Capric Triglyceride°, Lactobacillus°, Behenyl Alcohol°, Parfum (Fragrance)°, Tridecane°, Cetearyl Alcohol°, Lauroyl Lysine°, Zinc Gluconate°, Zinc PCA°, Zinc Lactate°, Bakuchiol°, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract°, Totarol°, Lauric Acid°, Bisabolol°, Enantia Chlorantha Bark Extract°, Sclerotium Gum°, Arachidyl Glucoside°, Harungana Madagascariensis Extract°, Xanthan Gum°, Arginine°, Tocopherol°, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract°, Bentonite°, Glyceryl Caprylate°, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract°, Trihydroxystearin°, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil°, Cetearyl Glucoside°, Oleanolic Acid°, Citric Acid°, Pancratium Maritimum Extract°

NOVEXPERT Trio-Zinc...

617,00 Kč