0

NOVEXPERT Trio-Zinc Express blemish care SOS protizánětlivá péče se zinkem 7 ml

Protizánětlivý přípravek se zinkem. SOS péče o pleť s cíleným účinkem: hloubkově čistí, stáhne přebytečný maz a rychle eliminuje nedokonalosti.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
381,00 Kč Vč. DPH

(54,43 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Trio-Zinc Express blemish care SOS protizánětlivá péče se zinkem 7 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy.Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Řada Trio Zinc je určena pro dospělou pleť s akné a jinými nedokonalostmi a působí na vrásky. Zinek, známý pro své léčebné účinky, se používá v dermatologii na léčbu nedokonalostí a zároveň jako prevence jejich vzniku. Protizánětlivý přípravek se zinkem obsahuje zinek ve 3 různých formách (glukonát, laktát a PCA) s velmi vysokou koncentrací.PopisProtizánětlivý přípravek se zinkem. SOS péče o pleť s cíleným účinkem: hloubkově čistí, stáhne přebytečný maz a rychle eliminuje nedokonalosti. Naneste na pupínky 1-3krát denně. Vyhněte se oblasti očí. 100% přírodní složení. Vegan. Vytvořeno lékaři. Certifikát ECOCERT.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000551
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
7 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Akce
Novexpert
JAKO PREVENCE: než se začne projevovat zarudnutí (než se vytvoří pupínek). JAKO KOREKCE: když jsou již viditelné nedokonalosti PROTIZÁNĚTLIVÝ PŘÍPRAVEK SE ZINKEM musí být vždy aplikován na čistou pleť. Před nanesením krému nebo make-upu nechte působit alespoň 10 minut. Frekvence aplikace: Používejte 3krát denně. Ráno po vyčistění pleti, nechte působit 10 minut. Pokud možno v polovině dne. Večer, před spaním, naneste 10 minut po čištění. Vyhněte se oblasti očí.
Aqua (Water)°, Alcohol**°, Lactic Acid°, Sodium Citrate°, Gluconolactone°, Lactobacillus Ferment°, Citric Acid°, Glycerin°, Zinc Gluconate°, Zinc PCA°, Zinc Lactate°, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract°, Maltodextrin°, Pancratium Maritimum Extract°

NOVEXPERT Trio-Zinc Express...

381,00 Kč