0

NOVEXPERT The Repulp cream Krém s kyselinou hyaluronovou 40 ml

Krém s kyselinou hyaluronovou. 100% přírodní složení. Vysoká koncentrace 2 forem čisté kyseliny hyaluronové pro vyplnění vrásek zevnitř.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
990,00 Kč Vč. DPH

(24,75 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT The Repulp cream Krém s kyselinou hyaluronovou 40 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada HYALURONIC ACID s 2 čistými formami kyseliny hyaluronové pro omlazení pleti.PopisKrém s kyselinou hyaluronovou. Vysoká koncentrace 2 forem čisté kyseliny hyaluronové pro vyplnění vrásek zevnitř. Vysoce účinné mořské řasy stimulují produkci kolagenu, který působí proti ochabnutí pleti. Pro všechny typy pleti kromě mastné. 100% přírodní složení.Hypoalergenní. Bez konzervantů. Bez silikonů. Bez PEG. Neobsahuje složky živočišného původu.VýsledekJiž po první aplikaci: větší objem pleti a vyhlazenější kontury obličeje. Pevnější pleť za 28 dnů.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000469
3661467000469
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Naneste na celou tvář a krk a krouživými pohyby zapracujte do pleti. Před aplikací make-upu nechte působit 5 minut. Používejte ráno a/nebo večer.
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sucrose Stearate, Trehalose, Parfum (Fragrance), Sucrose Distearate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Laminaria Ochroleuca Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Biosaccharide Gum-2, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Alaria Esculenta Extract, Citric Acid, Phytic Acid, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Silybum Marianum Extract

NOVEXPERT The Repulp cream...

990,00 Kč