0

NOVEXPERT Pro-Collagen The Expert anti-aging fluid Omlazující fluid 40 ml

Intenzivní protivrásková péče. 100% přírodní složení. Výživná textura. Pro suchou pleť.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
911,00 Kč Vč. DPH

(22,78 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Pro-Collagen The Expert anti-aging fluid Omlazující fluid 40 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada protivráskové péče PRO-COLLAGEN pro stimulaci kolagenu a regeneraci pleti do hloubky.Popis: Intenzivní protivrásková péče pro normální až smíšenou pleť se sametově jemnou texturou a 100% přírodním složením. Omlazující fluid obsahuje vysoce účinné látky, které chrání kolagen a regenerují pleť do hloubky. Díky hydratačním a vyživujícím látkám (gel z aloe vera, glycerin rostlinného původu, petrklíč, kyselina hyaluronová) a komplexu aktivních antioxidačních látek bude vaše pleť jemnější a zářivější.Hypoalergenní. Bez konzervantů. Bez silikonů. Bez PEG. Neobsahuje složky živočišného původu.VýsledekPleť je při pravidelném používání za 2 dny jemnější, za 7 dnů zářivější a za 28 dnů hladší.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000452
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Fluid
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Jemně vklepejte konečky prstů do pleti a vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru. před aplikací make-upu nechte působit 5 minut. Používejte ráno a/nebo večer.
Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Butylene Glycol, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Arginine, Glyceryl Stearate, C10-18 Triglycerides, Sodium Cocoyl Alaninate, Trehalose, Mica, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Behenate, Trihydroxystearin, Glyceryl Caprylate, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Crithmum Maritimum Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Galactaric Acid, Helichrysum Italicum Leaf Cell Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Biosaccharide Gum-2, Tocopherol, Phytic Acid, Helichrysum Arenarium Flower Extract, Punica Granatum Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide), Silybum Marianum Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

NOVEXPERT Pro-Collagen The...

911,00 Kč