0

NOVEXPERT Trio-Zinc Mist Hydratační mlha se zinkem 150 ml

Matující sprej se zinkem. Jednoduchý krok, který vám pomůže vyčistit a zmatnit pleť a zlepšit všechny nedokonalosti.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
238,00 Kč Vč. DPH

(1,59 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Trio-Zinc Mist Hydratační mlha se zinkem 150 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Řada Trio Zinc je určena pro dospělou pleť s akné a jinými nedokonalostmi a působí na vrásky. Zinek, známý pro své léčebné účinky, se používá v dermatologii na léčbu nedokonalostí a zároveň jako prevence jejich vzniku. PopisMatující sprej se zinkem. Jednoduchý krok, který vám pomůže vyčistit a zmatnit pleť a zlepšit všechny nedokonalosti. Používejte kdykoliv během dne. Zavřete oči a nastříkejte na obličej. Nechte 15 vteřin působit a zaschnout. Ideálně po probuzení, na vyčištěnou pleť nebo pod běžný denní krém. 100% přírodní složení. Vegan. Vytvořeno lékaři.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000735
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mlha
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Akce
Novexpert
Používejte kdykoliv během dne. Zavřete oči a nastříkejte na obličej. Nechte 15 vteřin působit a zaschnout. Ideálně po probuzení, na vyčištěnou pleť nebo pod běžný denní krém.
Aqua (Water)°, Zinc Gluconate°, Zinc PCA°, Zinc Lactate°, Nitrogen° ° 100% of the total is from natural origin / ° 100% of ingredients are from natural origin. Certified by an independent certification organization / Certified by an independent certification organization.

NOVEXPERT Trio-Zinc Mist...

238,00 Kč