0

NOVEXPERT Magnesium Velvety scrub Sametový hydro-biotický peeling 60 ml

Sametový hydro-biotický peeling s magnéziem na obličej a rty i pro citlivou pleť. 100% přírodní. Hypoalergenní.

Více informací
NOVEXPERT
Skladem
353,00 Kč Vč. DPH

(5,88 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Magnesium Velvety scrub Sametový hydro-biotický peeling 60 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada MAGNESIUM s hořčíkem pro hydrataci a zklidnění velmi citlivé pleti.PopisSametový hydro-biotický peeling s magnéziem na obličej a rty i pro citlivou pleť. Díky své sametově jemné textuře pleť jemně obnovuje, nevysušuje a nedráždí. Má hydratační a zklidňující účinky. 100% přírodní. Hypoalergenní. VýsledekJiž po 15 dnech aplikace dvakrát týdně je pleť hladší, více sjednocená a rty jsou jemnější.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000728
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Peeling
Velikost balení
60 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Naneste dostatečné množství peelingu na vyčištěný a navlhčený obličej, s trochou vody jemně masírujte a opláchněte vlažnou nebo studenou vodou. Vyhněte se očnímu okolí. Používejte 1-2x týdně.
Aqua (Water), C10-18 Triglycerides, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Jojoba Esters, Palmitic Acid, Stearic Acid, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Glyceryl Stearate, Lactobacillus Ferment, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Parfum (Fragrance), Coco-Caprylate/Caprate, Magnesium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium PCA, Trihydroxystearin, Xanthan Gum, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Arginine, Sclerotium Gum, Phytic Acid, Tocopherol

NOVEXPERT Magnesium Velvety...

353,00 Kč