0

NOVEXPERT Magnesium Milky hydro-biotic cleanser Odličovací a čisticí hydro-biotické mléko 200 ml

Odličovací hydro-biotické mléko s magnéziem pro všechny typy pleti včetně citlivé. 100% přírodní aktivní látky, které zjemňují a chrání pleť.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
467,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada MAGNESIUM s hořčíkem pro hydrataci a zklidnění velmi citlivé pleti.PopisOdličovací a čisticí hydro-biotické mléko s magnéziem je určeno pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Posiluje hydrolipidový film a mikrobiotickou flóru. Cílená prebiotika pleť chrání a vyživují, aloe vera spolu s magnéziem poskytují pleti dlouhodobou hydrataci.Hypoalergenní. 100% přírodní složení, 12,5 % složek z ekologického zemědělství. VýsledekHladší pleť již po prvním použití. Při pravidelném používání je pleť pružná a více chráněná za 28 dnů.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000643
3661467000643
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Akce
Novexpert
JAPONSKÁ METODA: aplikujte konečky prstů, vmasírujte a opláchněte vlažnou nebo studenou vodou. EVROPSKÁ METODA: aplikujte pomocí vatového tamponu nebo žínky, kterou můžete použít opakovaně (ekologičtější). Důkladně odstraňte make-up. Poté aplikujte Novexpert Hydratační mlhu s magnéziem. Používejte ráno a/nebo večer.
Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butylene Glycol, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus Ferment, Magnesium PCA, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Arginine, Sclerotium Gum, Trihydroxystearin, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Sodium PCA, Phytic Acid, Citric Acid, Tocopherol.

NOVEXPERT Magnesium Milky...

467,00 Kč