0

NUXE Huile Prodigieuse NÉROLI Multifunkční suchý olej 100 ml

BIO multifunkční suchý olej, který zanechává pokožku vyživenou, vyhlazenou a zkrášlenou; a vlasy vyživené a lesklé.
Více informací
NUXE
Skladem
640,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Objevte nový multifunkční suchý BIO olej*, který vyživuje obličej, tělo a vlasy v jediném kroku. Tento olej rozjasňuje a napravuje vaši pokožku a zároveň potěší vaše smysly. Jeho jemná alchymie vzácných BIO olejů (BIO olej ze švestek a BIO sezamový olej) vyživí vaši pokožku do hloubky a poskytne jí neodolatelný saténový lesk díky své senzoricky suché textuře. Jeho vůně se zklidňujícími tóny Neroli vám dodá pocit absolutní vyrovnanosti. Péče o pleť vyvinutá a vyrobená ve Francii. Jeho účinnost byla prokázána: - Antioxidační účinek prokázaný in vitro testem. - Ochranný účinek proti znečištění prokázaný instrumentální zkouškou (1). - Snižuje výskyt strií (posouzení dermatologem) (2). - 97 % (3) žen uvádí, že je jejich pokožka vyživená a zkrášlená; u 94 % (4) žen je jejich pokožka zářivější. Vlasy jsou vyživené, lesklé a chráněné před vnějšími faktory. * certifikace ECOCERT, (1) instrumentální test na 22 dobrovolnících. (2) Test - 33 dobrovolníků. Hodnoceno dermatologem po 28 dnech používání. (3) Spokojenost% bezprostředně po aplikaci. (4) Spokojenost% po 28 dnech používání. Používejte Huile Prodigieuse® Neroli po celý rok, v zimě i v létě, na obličej, tělo i vlasy. Kombinace 2 cenných BIO rostlinných olejů: - Švestkový BIO olej: extrahuje se lisováním z pecek za studena, ze švestek pěstovaných ve francouzském Agenu. Tento olej byl vybrán pro své výjimečné složení mastných kyselin, které jsou známé díky mnoha výživným a regeneračním vlastnostem. - Sezamový BIO olej: extrahuje se ze sezamových semínek lisovaných za studena. Tento olej byl vybrán pro svou koncentraci esenciálních mastných kyselin a jeho senzorické vlastnosti. Rychle se vstřebá a nemastí pokožku. Veganské složení bez přísad nebo derivátů živočišného původu. COSMOS ORGANIC certifikace Ecocert. 100 % složek přírodního původu 42 % složek pochází z ekologického zemědělství
NUXE

Parametry

EAN
3264680024993
3264680024993
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
NUXE
Před nanesením si zahřejte olej v dlaních, poté přiložte na nos a vdechněte jeho povzbuzující vůni. Aplikujte na obličej samostatně nebo smíchejte několik kapek do dlaně s vaším denním krémem od NUXE. Jemně rozetřete od středu obličeje směrem ven. Muži milují olej Néroli, který se stará o jejich vousy a zanechává je hedvábně jemné. Aplikujte na tělo krouživými pohyby (hrudník, nohy atd.), přičemž věnujte zvláštní pozornost nejsušším oblastem anebo zónám postižených striemi. Na vlasy nanášejte na délky a konce tak často, jak je potřeba, nebo použijte jako masku jednou nebo dvakrát týdně. Nechejte působit 10 minut před mytím vlasů. Chcete-li si dopřát okamžik blaženého klidu a relaxace, nakapejte si do vany několik kapek teplého oleje.
BIO olej ze švestek a BIO sezamový olej.
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL [N2219/A].

NUXE Huile Prodigieuse...

640,00 Kč