0

NUXE Merveillance Lift Noční krém 50 ml

Koncentrovaný noční krém – Korekce vrásek, zpevnění, pro všechny typy pleti.
Více informací
NUXE
Skladem
1 048,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Koncentrovaný noční krém – Korekce vrásek, zpevnění. Pro všechny typy pleti. Obsahuje olej z mikrořas. Ráno je vaše pleť nabitá energií, zářivá a odpočatá, jako byste spali o 2 hodiny déle. 100 % žen uvádí, že je jejich pleť hladší a více zregenerovaná. Vrásky jsou méně viditelné, pleť je pevnější a kontury zpevněné.

Ultra-korektivní olej z mikrořas: NUXE vybralo Chlorellu Vulgaris, mikroskopickou zelenou sladkovodní řasu, která má výjimečné regenerační schopnosti. Objevila se před 2,5 miliardami let a přežila až do našeho letopočtu díky své ohromující odolnosti, za kterou vděčí své neproniknutelné membráně. Olej z mikrořas se získává pomocí špičkové zelené technologie, která z membrány extrahuje aktivní molekuly, které jsou jinak těžko dostupné. Jedna kapka tohto vzácného oleje má koncentraci o síle 4 miliard aktivních buněk.

Vegan. Neobsahuje žádné složky živočišného původu. 97 % přírodního původu. Patentováno.

NUXE

Parametry

EAN
3264680024818
3264680024818
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikujte večer na tvář, krk a dekolt.
AQUA/WATER, SQUALANE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARFUM/FRAGRANCE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, TOCOPHEROL, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE

NUXE Merveillance Lift...

1 048,00 Kč