0

NUXE Crème Fraîche 3v1 100 ml

48hodinový hydratační krém + odličovací mléko + vyplňující maska v jedné tubě! Přípravek Nuxe Crème Fraîche 3v1 je vhodný pro každý typ pleti.
Více informací
NUXE
Skladem
630,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CREME FRAÎCHE® HYDRATAČNÍ KRÉM 48 H + ODLIČOVACÍ MLÉKO + VYPLŇUJÍCÍ MASKA 3 V 1 PRO VŠECHNY TYPY PLETI. Kombinace rostlinného mléka a oleje ze sladkých mandlí. Jeho složení respektuje kožní mikrobiom, pokožka vypadá zdravě a plná vitality. VEGAN. Hedvábná a krémová textura. Nekomedogenní. Aktivní složky přírodního původu: rostlinné mléko a olej ze sladkých mandlí, extrakt z červených mořských řas, s účinky podobné kyselině hyaluronové a bambucké máslo. Kombinace rostlinného mléka a oleje ze sladkých mandlí poskytuje okamžitou a dlouhotrvající hydrataci. Jeho složení obohacené o extrakt z červených mořských řas zvyšuje hydrataci s prokázanou účinností až 48 hodin*. Výhoda při odstraňování make-upu je ideální koncentrace bambuckého másla, které v kombinaci s olejem ze sladkých mandlí a masírováním pokožky, účinně rozpouští make-up a zároveň hydratuje. Vůně byla speciálně navržena tak, aby respektovala jemnou oblast očních kontur, přípravek je možné aplikovat na celý obličej. *48hodinová hydratace: přístrojový test - 10 dobrovolníků.
NUXE

Parametry

EAN
3264680028014
3264680028014
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
NUXE
Aplikace dle potřeby ráno a/nebo večer. Jako krém: Jedna malá kapka ráno a večer na obličej a oční okolí stačí pro zvýšení hydratace a okamžitý pocit pohodlí. Složení přípravku respektuje přirozený mikrobiom pleti a navrací jí vitalitu a svěžest. Ideální pod make-up. Jako odličovací přípravek: Na kosmetický tampon nebo konečky prstů použijte dvě kapky přípravku, a jemným vmasírováním do pokožky rozpusťte make-up a nečistoty. Vhodný i pro oblast očních kontur. Maska pro plnější pleť: Naneste v silné vrstvě na pokožku a nechte působit 5 minut, poté přebytečné množství odstraňte. Používejte 1-2x týdně.
Veganské složení, 98 % všech složek přírodního původu: voda, mandlový olej, glycerin, bambucké máslo, vitamin E, extrakt z červených mořských řas.
AQUA/WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, MARIS SAL/SEA SALT [N5204/A].

NUXE Crème Fraîche 3v1 100 ml

630,00 Kč