0

COLFARM Hepacol total 30 tablet

obsahuje kombinaci bylinných výtažků na dobré trávení a pročištění organismu (ostropestřec, artyčok) s cholinem a vitaminy skupiny B a vitaminem E. Ostropestřec a artyčok mají blahodárné účinky na játra a příznivě ovlivňují trávicí procesy. Vitaminy skupiny B napomáhají normálnímu energetickému metabolismu.
Více informací
Colfarm
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
164,00 Kč Vč. DPH

(5,47 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COLFARM Hepacol total 30 tablet

Ostropestřec mariánský přispívá k optimální funkci jater, pomáhá také při trávení a pročištění těla, působí jako antioxidant – chrání jaterní buňky před oxidačním poškozením, napomáhá přirozené obranyschopnosti a přispívá k normální hladině cukru v krvi. Artyčok pomáhá při trávení,harmonizuje střevní trakt, přispívá k normální funkci jater a podporuje detoxikaci organismu, působí jako antioxidant a pomáhá udržovat normální hladinu krevních tuků. Cholin se řadí mezi vitaminy skupiny B, přispívá k udržení normální funkce jater a příznivě ovlivňuje metabolismus tuků a homocysteinu. Thiamin, niacin, riboflavin, kyselina pantothenová, vitaminy B6 a B12 přispívají ke správnému energetickému metabolismu. Vitamin E pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.
Colfarm

Parametry

EAN
8595643423689
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Colfarm
1 tableta 2x denně
Celulóza, cholin, L-ornitin L-aspartát, extrakt z artyčoku, extrakt ze semen ostropestřce mariánského, hydroxypropylmethylcelulóza, hořečnaté soli mastných kyselin; DL-alfa-tokoferyl acetát, sodná sůl karboxymethylcelulózy, nikotinamid, oxid titaničitý, oxid křemičitý, D-pantothenát vápenatý, polyethylenglykol, kyanokobalamin, polyvinylpyrrolidon, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, mastné kyseliny, arabská guma, kyselina pteroylmonoglutamová.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

COLFARM Hepacol total 30...

164,00 Kč