0

GYNELLA Solution maminka a dcera - sada

Sada pro maminku a dceru obsahuje produkty řady GYNELLA Intimate, které mají speciálně upravené pH, a proto jsou vhodné pro každou věkovou skupinu dívek a žen. Pro ty nejmenší byl vyvinut šetrný mycí gel vhodný pro dívky od dvou let po první menstruaci.
Více informací
GYNELLA
Skladem
832,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

GYNELLA Solution maminka a dcera - sada

Sada pro maminku a dceru obsahuje kompletní péči o intimní partie žen a dívek v každém věku. Díky šetrnému složení nedráždí pokožku a je vhodná k pravidelnému mytí i holení. Přináší pocit čistoty a svěžesti, zmírňuje pocity svědění a pálení v intimních partiích, neutralizuje nepříjemný zápach, poskytuje prevenci proti vaginálním infekcím a zánětům.

Obsah balíčku:

  • GYNELLA Intimate Wash
  • GYNELLA Intimate Foam
  • GYNELLA Girl Intimate Wash
GYNELLA

Parametry

EAN
8594071471972
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Heaton k.s.
Vhodné pro každodenní hygienu intimních partií. Gel nebo pěnu naneste v potřebném množství, jemně rozetřete a poté důkladně opláchněte.

GYNELLA Intimate Wash 200 ml

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Phenoxyethanol, Lactic Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Pinus Sylvestris Twig Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene.

GYNELLA Intimate Foam 150 ml

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Grandis Seed Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Salvia Officinalis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid.

GYNELLA Girl Intimate Wash 100 ml

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco Glucoside, Propylene Glycol, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Bisabolol, Allantoin, Parfum, Salvia OŽ cinalis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Citronellol.

GYNELLA Solution maminka a...

832,00 Kč