0

VAGISAN Lactic Acid 7 čípků

Zdravotnický prostředek pro udržení a obnovení přirozeného vaginálního pH kyselinou mléčnou. K prevenci opakovaných vaginálních infekcí, konkrétně bakteriální vaginózy.
Více informací
VAGISAN
Skladem
269,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Prostředek Vagisan Lactic Acid je určený ženám, u kterých je potřeba zvýšit kyselost vaginálního prostředí pro podporu obnovy normálního poševního prostředí a přirozené vaginální mikroflóry. Např. ženám se sklonem k opakovaným bakteriálním vaginózám, po pohlavním styku a po menstruaci.

Vagisan Lactic Acid dokáže díky své pufrovací schopnosti udržet pH do hodnoty 4,5. Chrání tak vaginální prostředí před změnou pH vlivem tekutin, které mají zásadité pH, jako je například sperma nebo menstruační krev.

Prostředek je méně vhodný pro ženy po menopauze a pro ženy ve fázi akutní vaginální infekce (zejména kvasinkové infekce).

VAGISAN

Parametry

EAN
4048882676940
4048882676940
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Čípky
Velikost balení
7 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Dr. August Wolff GmbH & Co. KG Arzneimittel

Večer před spaním zaveďte vaginální čípek co nejhlouběji do pochvy. Vaginální čípek lze zavést snadněji, pokud jej předtím navlhčíte pod tekoucí vodou. Doporučuje se používat slipovou vložku, protože obzvláště dobrá rozpustnost vaginálních čípků může mít za následek zvýšený výtok. Doba používání je obvykle 5-7 dní.

Přípravek Vagisan Lactic Acid lze také používat po delší dobu 2-3krát týdně (každý večer jeden vaginální čípek).

1 čípek obsahuje: Kyselina mléčná, makrogol 1500, makrogol 6000, laktát sodný.
Vagisan Lactic Acid je dobře snášen. Vaginální čípky lze používat i během těhotenství a kojení. Při sklonu k opakovaným vaginálním infekcím, je i dlouhodobá léčba přípravkem Vagisan Lactic Acid bezpečná. V případě jakýchkoli dotazů nebo nejasností se obraťte na svého gynekologa. Vaginální čípky neobsahují parafín, vazelínu ani jiné tuky a tukové látky citlivé na teplo, a proto není třeba je uchovávat v ledničce. Zvláštní podmínky skladování nejsou nutné.

VAGISAN Lactic Acid 7 čípků

269,00 Kč