0

VITABALANS Gynolacta vaginální tablety 8 ks

Vaginální tablety k udržení rovnováhy vaginální bakteriální flóry. Obsahují aktivní složku kyselinu mléčnou.
Více informací
VITABALANS
Skladem
202,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Hodnota vaginálního pH je obvykle od 3,8 do 4,5, což značí kyselost. Kyselost je regulována vaginálními bakteriemi mléčného kvašení, které produkují kyselinu mléčnou. Kyselé prostředí omezuje nadměrný růst dalších vaginálních bakterií a zabraňuje růstu patogenních bakterií. Vaginální kyselost klesá, pokud klesá množství bakterií mléčného kvašení, což vede k bakteriální nerovnováze. Bakteriální nerovnováha a následné příznaky jsou u žen časté.

Sklon ke vzniku bakteriální vaginózy zvyšuje například léčba antibiotiky, léčba kvasinkové infekce léčivými přípravky, menstruační krvácení, těhotenství, pohlavní styk, menopauza a nadměrná intimní hygiena. Gynolacta se používá k řešení a prevenci bakteriální vaginózy tím, že obnovuje a udržuje přirozenou kyselost pochvy.

VITABALANS

Parametry

EAN
6410530055687
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
8 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vitabalans OY, Hämeenlinna
Během bakteriální vaginózy – 1 tableta hluboko do pochvy po dobu 7 dnů večer před spaním.Pro prevenci bakteriální vaginózy – 1 tableta hluboko do pochvy po dobu 3 dnů večer před spaním.
Kyselina mléčná, kalcium-laktát, laktóza, hypromelosa, mastek a magnesium-stearát. Pŕípravek je neparfémovaný a neobsahuje žádná barviva.
Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci. Vhodné i během těhotenství a kojení. Poraďte se se svým lékařem, pokud se vaše příznaky zhorší nebo pokud se během léčby objeví výtok s krví. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.

VITABALANS Gynolacta...

202,00 Kč