0

Canesbalance vaginální kuličky 7 ks

Zdravotnický prostředek k léčbě příznaků bakteriální infekce. Má klinicky ověřené složení, které v sobě kombinuje prebiotika, postbiotika a poskytuje ženám úlevu od příznaků vaginálních infekcí. Lze používat i v těhotenství a během menstruace.
Více informací
Canesbalance
Skladem
320,00 Kč Vč. DPH

(45,71 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Canesbalance vaginální kuličky 7 ks

Poskytuje okamžitou úlevu od zápachu a pomáhá se zbavit neobvyklého mléčného nebo šedého vaginální výtoku a nepohodlí. Účinné řešení má trojí přínos: reguluje pH ve vagině, omezuje růst škodlivých bakterií a aktivně podporuje růst těch příznivých. Obsahuje kyselinu mléčnou, která pomáhá obnovit normální poševní pH. Prebiotikum (glykogen), které slouží jako zdroj živin přirozeným prospěšným bakteriím žijící v pochvě a pomáhá obnovovat přirozenou vaginální flóru. Omezuje růst škodlivých bakterií, které mohou zapříčinit delší přetrvávání symptomů BV.
Canesbalance

Parametry

EAN
8590322003831
8590322003831
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Kuličky
Velikost balení
7 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Rolf Kullgreen AB
Gel aplikujte pomocí aplikátoru 1x denně, nejlépe na noc po dobu 7 dnů. Před použitím přípravku Canesbalance a po něm si důkladně umyjte ruce. Odstraňte koncový plastový jazýček z tuby, posaďte se nebo si lehněte do pohodlné polohy a opatrně zasuňte hrdlo aplikátoru do vaginy, kam až vám to bude pohodlné. Vymáčkněte obsah aplikátoru. Tubu držte stále stisknutou vyjměte ji a poté stisk uvolněte a tubu vyhoďte. Pokud máte bakteriální infekci poprvé nebo pokud jste těhotná, domluvte si návštěvu u lékaře.
Každá tuba s aplikátorem obsahuje následující složky: kyselinu mléčnou, glykogen, propylenglykol, methylhydroxypropylcelulózu, laktát sodný, vodu. pH 3,5. Neobsahuje konzervační látky.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte přípravek, pokud se snažíte otěhotnět, protože gel má nízké pH, což může způsobit, že prostředí v pochvě nebude pro spermie příznivé. Nepoužívejte jako antikoncepci. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Canesbalance vaginální...

320,00 Kč