0

MENOFLAVON forte 30 tobolek

Menoflavon je přírodní, nehormonální, estrogenům podobný doplněk stravy s obsahem extraktu z červeného jetele, je určen pro ženy trpící zdravotními problémy spojenými převážně s přechodem, dále pak s hustotou kostí a rizikem vzniku osteoporózy. Menoflavon forte má vyšší obsah účinných látek než klasický Menoflavon.
Více informací
Menoflavon

Velikost balení:

30 ks
60 ks
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
650,00 Kč Vč. DPH

(21,67 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

MENOFLAVON forte 30 tobolek

Červený jetel určený k výrobě Menoflavonu je speciálně pěstován v čistém vysokohorském prostředí Alp. Výroba je prováděna dle nejmodernějších farmaceutických pravidel. Užívání přípravku Menoflavon nezpůsobuje váhový přírůstek. Menoflavon je vhodný a bezpečný i k dlouhodobému užívání (i po dobu několika let). Stabilní účinky se dostavují hlavně při pravidelném užívání.

Izoflavony extraktu z červeného jetele v přípravku Menoflavon fungují estrogenním účinkem, ovlivňují tedy pozitivně nejen symptomatické potíže spojené s klimakterickým syndromem, ale navíc mohou přispívat k prevenci osteoporózy, mohou upravovat zvýšené hladiny cholesterolu a taktéž příznivě ovlivňovat vysychání kůže a sliznic. Mohou také omezit zvýšené vypadávání vlasů a lomivost nehtů.

Menoflavon je vhodný, pokud žena bere 2 tobolky Menoflavonu Classic denně. Případně se doporučuje na začátku terapie 1 balení Menoflavonu forte (1 tobolku denně po dobu 30 dní) a pak pokračovat Menoflavonem Classic.

Menoflavon

Parametry

EAN
9002548288248
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharmacare Europe
1 tobolka denně
Jedna tobolka obsahuje 80 mg izoflavonů a další složky.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

MENOFLAVON forte 30 tobolek

650,00 Kč