0

MEDINDEX GeloRevoice pastilky do krku třešeň mentol 20 ks

Pastilky s příjemnou jemně třešňovou a mentolovou příchutí rychle a efetktivně odstraňují podráždění, pálení v krku a chrapot.
Více informací
Medindex

Velikost balení:

20 ks
10 ks
Skladem
200,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Při cucání GeloRevoice® pastilek do krku se uvolňuje speciální hydrogel komplex s kyselinou hyaluronovou. Hydrogel komplex dobře přilne na sliznici a vytváří na podrážděných místech ochranný film. Díky unikátnímu složení minerálů a mírnému pěnivému efektu stimuluje pastilka (intenzivnější) tvorbu slin, což je velmi důležité pro zajištění konstantního působení hydrogel komplexu v ústech a krku. Podrážděná sliznice se tak může regenerovat a dochází ke zmírnění příznaků jako chrapot, podráždění, škrábání/pálení v krku a suchost sliznice, které způsobují bolest v krku.
Medindex

Parametry

EAN
4029125103102
4029125103102
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pohl Boskamp
Dle potřeby, i několikrát za den, nechte volně rozpustit v ústech 1 GeloRevoice® pastilku do krku, např. každé 2–3 hodiny. Maximálně 6 pastilek denně. Doporučujeme užívat po jídle. Pastilky nežvýkejte a ni nepolykejte.
Xantanová guma, karbomer a kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný). Další složky: isomalt, sodium hydrogen carbonate (hydrogenuhličin sodný), xylitol, citric acid (kyselina citronová), macrogol, aroma (třešeň, mentol), potassium monohydrogen phosphate (hydrogenfosforečnan draselný), zinc stearate (stearan zinečnatý), silica (křemík), sukralosa. GeloRevoice® pastilky do krku neobsahují složky živočišného původu, lepek ani laktózu.
GeloRevoice® pastilky do krku nepoužívejte v případě alergie na kteroukoliv složku přípravku. Pokud trpíte sníženou tvorbou slin, použití GeloRevoice® pastilek do krku nejprve konzultujte s lékařem nebo lékárníkem. Pacienti se vzácnou hereditární (dědičnou) fruktózovou intolerancí by neměli přípravek GeloRevoice® pastilky do krku užívat, protože obsažená pomocná látka isomalt je v těle částečně přeměněna na fruktózu. Nepoužívejte GeloRevoice® pastilky do krku současně s jinými léky do úst a krku. Neužívejte pastilky vleže, např. před spaním, kvůli hrozícímu riziku zadušení. Pacienti s dietou s nízkým obsahem soli by měli vzít v úvahu, že 1 GeloRevoice® pastilka do krku obsahuje 3,2 mmol sodíku. GeloRevoice® pastilky do krku neobsahují cukr a jsou vhodné pro diabetiky. Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

MEDINDEX GeloRevoice...

200,00 Kč