0

Coldisept Nanosilver orální sprej 20 ml

Podporuje léčbu zánětu sliznic úst a krku, zánětu mandlí a stavu po odstranění mandlí. Sprej je vhodný pro děti od 6 let a dospělé.
Více informací
Coldisept
Skladem
270,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Řada Coldisept nanoSilver představuje moderní umění ochrany před viry a bakteriemi. Podporuje léčbu zánětlivých ORL onemocnění. Je založena na nanočásticích koloidního stříbra. Coldisept nanoSilver orální sprej vytváří ochrannou vrstvu na sliznici krku, a tím ji chrání před fyzikálními, chemickými a biologickými vlivy. Má antibakteriální, antivirové a antimykotické vlastnosti. Podporuje proces regenerace sliznic. Může se používat dlouhodobě bez rizika návyku.
Coldisept

Parametry

EAN
7640176594809
7640176594809
Cesta podání
Orální
Léková forma
Sprej
Velikost balení
20 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Arkona Laboratorium Farmakologii Stomatologicznej
Před prvním použitím stiskněte několikrát dávkovač. Vložte aplikátor do úst a nasměrujte jej do krku. Aplikujte 3-4 dávky (stisky aplikátoru). Používejte 3-4x denně podle individuální potřeby.
Čištěná voda, nanokoloid stříbra, extrakt z irského mechu (puchratka kadeřavá), sorbitol, glycerin, minerální soli (dihydrogenfosforečnan draselný, chlorid draselný, chlorid sodný, hexahydrát chloridu vápenatého, hexahydrát chloridu hořečnatého), silice máty peprné, benzoan sodný, kyselina citronová.
Nepoužívejte při alergii na kovové stříbro nebo jakoukoliv složku přípravku. Těhotné ženy a děti do 6 let mohou přípravek požívat pouze pod lékařským dohledem. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Coldisept Nanosilver orální...

270,00 Kč