0

MEDINDEX GeloRevoice pastilky do krku třešeň mentol 10 ks

Pastilky s příjemnou jemně třešňovou a mentolovou příchutí rychle a efetktivně odstraňují podráždění, pálení v krku a chrapot. Neobsahují lepek ani laktózu. Jsou vhodné pro dospělé a děti od 6 let.
Více informací
Medindex

Velikost balení:

10 ks
20 ks
Skladem
100,00 Kč Vč. DPH

(10,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MEDINDEX GeloRevoice pastilky do krku třešeň mentol 10 ks

Při cucání GeloRevoice® pastilek do krku se uvolňuje speciální hydrogel komplex s kyselinou hyaluronovou. Hydrogel komplex dobře přilne na sliznici a vytváří na podrážděných místech ochranný film. Díky unikátnímu složení minerálů a mírnému pěnivému efektu stimuluje pastilka (intenzivnější) tvorbu slin, což je velmi důležité pro zajištění konstantního působení hydrogel komplexu v ústech a krku. Podrážděná sliznice se tak může regenerovat a dochází ke zmírnění příznaků jako chrapot, podráždění, škrábání/pálení v krku a suchost sliznice, které způsobují bolest v krku.
Medindex

Parametry

EAN
4029125113415
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
10 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pohl Boskamp
Dle potřeby, i několikrát za den, nechte volně rozpustit v ústech 1 GeloRevoice® pastilku do krku, např. každé 2–3 hodiny. Maximálně 6 pastilek denně. Doporučujeme užívat po jídle. Pastilky nežvýkejte a ni nepolykejte.
Xantanová guma, karbomer a kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný). Další složky: isomalt, sodium hydrogen carbonate (hydrogenuhličin sodný), xylitol, citric acid (kyselina citronová), macrogol, aroma (třešeň, mentol), potassium monohydrogen phosphate (hydrogenfosforečnan draselný), zinc stearate (stearan zinečnatý), silica (křemík), sukralosa. GeloRevoice® pastilky do krku neobsahují složky živočišného původu, lepek ani laktózu.
GeloRevoice® pastilky do krku nepoužívejte v případě alergie na kteroukoliv složku přípravku. Pokud trpíte sníženou tvorbou slin, použití GeloRevoice® pastilek do krku nejprve konzultujte s lékařem nebo lékárníkem. Pacienti se vzácnou hereditární (dědičnou) fruktózovou intolerancí by neměli přípravek GeloRevoice® pastilky do krku užívat, protože obsažená pomocná látka isomalt je v těle částečně přeměněna na fruktózu. Nepoužívejte GeloRevoice® pastilky do krku současně s jinými léky do úst a krku. Neužívejte pastilky vleže, např. před spaním, kvůli hrozícímu riziku zadušení. Pacienti s dietou s nízkým obsahem soli by měli vzít v úvahu, že 1 GeloRevoice® pastilka do krku obsahuje 3,2 mmol sodíku. GeloRevoice® pastilky do krku neobsahují cukr a jsou vhodné pro diabetiky. Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

MEDINDEX GeloRevoice...

100,00 Kč