0

Junior-angin sirup pro děti 100ml

Sirup pro úlevu od dráždivého kašle a bolesti v krku, podpůrná léčba při zánětlivých onemocnění hltanu a dutiny ústní. Speciální složení vhodné pro děti s přidaným Islandským lišejníkem. Při bolesti v krku, zarudnutí, suché sliznici hltanu a dráždivém kašli.
Více informací
Junior-angin
Skladem
203,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Junior angin sirup speciálně vyvinut pro potřeby dětí. Obsahuje lišejník islandský a sléz, chraní sliznice hltanu a dutiny ústní, vytváří dvojnásobný ochranný film v krku. Brání dalšímu průniku patogenů a navíc zmírňuje dráždivý kašel. Islandský lišejník i Sléz působí příznivě při dýchacích a plicních potížích, při bolestech v krku a u nachlazení. Sirup má příjemnou třešňovou chuť.

Junior-angin

Parametry

EAN
4008617151593
4008617151593
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 1 roku
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Děti 1-6 let: 1-2x denně 5 ml. Děti 6-16 let: 2x denně 10 ml. Pravidelné užívání přípravku je nezbytné pro dosažení požadovaného výsledku. V užívání zdravotnického prostředku Junior-angin sirup pro děti se doporučuje pokračovat ještě 2-3 dny po vymizení příznaků. Je-li to nutné tento přípravek může být používán i dlouhodobě.

100 ml sirupu obsahuje: 5 g výtažku z lišejníku islandského, 5 g výtažku ze slézu.

Další složky: Glukonan zinečnatý, sorban draselný, roztok maltitolu, třešňová příchuť, příchuť rostlin podporujících vykašlávání, čištěná voda. Neobsahuje alkohol ani cukr. Neobsahuje umělá barviva, mléčný cukr (laktózu), lepek.

 

Junior-angin sirup pro děti...

203,00 Kč