0

Alpecin Hybrid Coffein Liquid 200 ml

Pro suchou a svědivou pokožku hlavy. Okamžitě hydratuje, zklidňuje a zmírňuje pocity svědění. Kofein posiluje vlasy a zabraňuje jejich vypadávání. Bez alkoholu. Vhodné pro muže.
Více informací
Alpecin
Brzy skladem
243,00 Kč Vč. DPH

(1,21 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Alpecin Hybrid Coffein Liquid 200 ml

Speciální účinné látky: Kofein stimuluje kořínky vlasů, prodlužuje růstovou fázi vlasů a zlepšuje jejich růst. Zinek a niacin jsou důležitérůstové faktory pro zdravé kořínky vlasů. Laktát a citrát jsou přírodní hydratační faktory (NMF), které váží vlhkost v pokožce. Sečuánský pepř zmírňuje svědění. Řepkový olej zklidňuje a hydratuje. Pokožka hlavy je vyživována lipidy. Allantoin a panthenol zklidňují pokožku hlavy.
Alpecin

Parametry

EAN
4008666207661
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tonikum
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte přímo na pokožku hlavy pomocí dávkovacího aplikátoru vždy ráno a po každém umytí vlasů a vmasírujte do pokožky. Neoplachujte! Poté vlasy krátce osušte ručníkem nebo vyfénujte.
Aqua, Glycerin, Panthenol, Canola Oil, Sodium Lactate, Parfum, Caffeine, Oleyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Niacinamide, Zanthoxylum Bungeanum Pericarp Extract, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Zinc Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.
Informace pro vrcholové sportovce: Kofein z tonica Alpecin lze zjistit ve vlasových folikulech. Ve vlasovém váčku může být zjištěn kofein Alpecin.

Alpecin Hybrid Coffein...

243,00 Kč