0

Vlasové hnojivo sérum 50 ml

Sérum představuje maximálně koncentrovanou podobu vlasové péče pro omezení nadměrného vypadávání a řídnutí vlasů, podporu jejich růstu, hustoty a kvality.
Více informací
Vlasové hnojivo
Skladem
233,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vysoká koncentrace účinných látek kofeinu a komplexu HustoplexTM (extrakt kopřivy dvoudomé, extrakt zeleného čaje, extrakt silymarinu) zajišťuje rychlý a výrazný nástup účinku i při intenzivních problémech se zvýšeným vypadáváním, řídnutím a špatnou kvalitou vlasů. Bezoplachová forma séra usnadňuje aplikaci a zvyšuje vstřebatelnost účinných složek.

Parametry

EAN
8594059738561
8594059738561
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Před použitím protřepejte. Sérum aplikujte přímo na vlasovou pokožku pomocí gumového hrotu lahvičky a důkladně vmasírujte do pokožky. Neoplachujte! Sérum nanášejte buďto do umytých, ručníkem prosušených vlasů, nebo ve dnech, kdy si vlasy nemyjete, na suchou vlasovou pokožku. Po aplikaci a vmasírování séra do pokožky vlasy dále upravte obvyklým způsobem. Pro dosažení maximálního účinku aplikujte sérum každý den. Sérum je vhodné užívat dlouhodobě.
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Lavandula Angustifolia Oil, Menthol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pimpinella Anisum Fruit Oil, Urtica Dioica Extract, Linalool, Caffeine, p-Anisic Acid, Alcohol, Silybum Marianum Extract, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Limonene, Potassium Sorbate, Geraniol, Coumarin.
Pro ještě výraznější a rychlejší účinek doporučujeme při intenzivním vypadáváním vlasů kombinovat sérum s užíváním šamponu a doplňku stravy Vlasové hnojivo. Sérum Vlasové hnojivo je vhodné pro ženy i muže.

Vlasové hnojivo sérum 50 ml

233,00 Kč