0

REVALID Hair Tonic 4x30 ml

Vlasové tonikum s energizujícím složením obsahuje kofein, který posiluje vlasové folikuly, předchází nadměrnému padání vlasů a podporuje jejich růst.
Více informací
REVALID
Skladem
650,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Kofein posiluje oslabené vlasy a brání jejich dalšímu poškození. Jemná masáž při aplikaci zlepšuje prokrvení pokožky hlavy, což je velmi prospěšné pro celkový stav vlasů. Panthenol, výtažek z pšeničných klíčků a ovesný extrakt zklidňují pokožku hlavy.

AKTIVNÍ SLOŽKY

  • Kofein podporuje prokrvení pokožky hlavy a vlasových kořínků.
  • Panthenol stimuluje růst dermálních fibroblastů a urychluje obnovu buněk. Má schopnost absorbovat a udržovat vlhkost. Opravuje a posiluje poškozené vlasy, působí proti roztřepeným konečkům, přidává vlasům na objemu a zvyšuje tažnost vlasu.
  • Výtažek z pšeničných klíčků obsahuje proteiny a aminokyseliny, které vyživují a posilují vlasy. Pomáhají znovu získat ztracenou vlhkost a brání dalšímu poškozování vlasů.
  • Výtažek z ovsa (avena sativa) působí proti zarudnutí a podráždění pokožky.
REVALID

Parametry

EAN
7649992533672
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tonikum
Velikost balení
4 ks
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Ewopharma AG

Aplikujte na mokré nebo suché vlasy, nejlépe ráno a/nebo večer. K aplikaci tonika na pokožku hlavy použijte přiloženou pipetu. Jemnými pohyby tonikum vmasírujte. Nesmývejte. Po otevření nové lahvičky použijte stejnou pipetu.

Intenzivní kúra: 6 ml denně.

Běžná kúra: 6 ml 4-5krát týdně.

Doporučení: minimální délka péče pro regeneraci vlasových kořínků je 2–3 měsíce.

Aqua, Alcohol Denat., Panthenol, Caffeine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Betaine, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Pantolactone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydrocide, Avena Sativa, Kernel Extract.

REVALID Hair Tonic 4x30 ml

650,00 Kč