0

Alpecin Energizer Liquid tonikum 200 ml

Nejsilnější přípravek Alpecin proti dědičnému vypadávání vlasů. Zanechává chladivý pocit. Ideální také pro muže, kteří si vlasy nemyjí každý den. Vysoce účinný.
Více informací
Alpecin
Skladem
231,00 Kč Vč. DPH

(1,15 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Alpecin Energizer Liquid tonikum 200 ml

Kombinace aktivních složek s obsahem kofeinu v přípravku Alpecin Coffein Liquid udržuje vlasové kořínky aktivní a pomáhá prodloužit fáze jejich růstu na delší dobu, než po jakou měly vlasy na základě dědičnosti růstu. Aktivní složky postupují po celé délce vlasu a vytváří zásobu aktivní složky, která vydrží až 24 hodin. Zvyšuje se produktivita vlasových kořínků a tím i rychlost růstu vlasů.
Alpecin

Parametry

EAN
4008666215109
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tonikum
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte vždy ráno a po každém umytí vlasů pomocí dávkovače na pokožku hlavy vysušenou ručníkem a vmasírujte do pokožky. Neoplachujte! Nechte vlasy krátce oschnout a pak je upravte obvyklým způsobem. Vyhněte se zasažení očí.
Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Menthol, Caff¬eine, Zinc PCA, Niacinamide, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, BHT, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin.
Informace pro vrcholové sportovce: Kofein z tonica Alpecin lze zjistit ve vlasových folikulech. Ve vlasovém váčku může být zjištěn kofein Alpecin.

Alpecin Energizer Liquid...

231,00 Kč