0

Nizoral CARE tonikum 100 ml

Ochrana & péče pro svědivou a podrážděnou pokožku hlavy s přírodními extrakty z magnólie a kaktusu. Bezoplachová péče vhodná pro každodenní použití, nemastí pokožku hlavy ani vlasy. Inovativní aplikátor umožnuje jednoduchou a přesnou aplikaci na pokožku hlavy.
Více informací
-
Skladem
235,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Nizoral® Care tonikum se specializací na péči o pokožku hlavy obsahuje inovativní komplex přírodních složek získaných z kaktusu a magnólie, které zmírňují nepříjemný pocit pokožky hlavy a významně ulevují od svědění a suchosti. Lehká nemastná textura tohoto bezoplachového tonika je vhodná pro každodenní použití. Ulevuje od svědění, zklidňuje a hydratuje suchou pokožku hlavy, s antibakteriálními vlastnostmi pomáhajícím k obnově přirozené rovnováhy pokořky hlavy. Bezoplacová péče vhodná pro každodenní použití s příjemným chladivým účinkem.
-

Parametry

EAN
4011548030288
4011548030288
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika

Aplikujte 2x denně nebo v případě potřeby několikrát denně přímo na suchou nebo mokrou pokožku hlavy a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

Aqua, Alcohol, Glycerin, Panthenol, Piroctone Olamine, Tocopherol, Allantoin, Bisabolol, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Magnolia O‑cinalis Bark Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Carbomer, Lecithin, Maltodextrin, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Nizoral CARE tonikum 100 ml

235,00 Kč