0

ALLEGRA Strong 30 tablet

Extra silná tableta dobré nálady s dvojitou formou účinku.
Více informací
Allegra
Brzy skladem
342,00 Kč Vč. DPH

(11,40 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

ALLEGRA Strong 30 tablet

Allegra STRONG je doplněk stravy, který obsahuje unikátní kombinaci esenciální aminokyseliny L-tryptofanu, vitaminu B6 a extraktu třezalky tečkované. Určeno osobám, u kterých se ukázalo podávání doplňkového L-tryptofanu jako nedostatečné, a to i ve formě 5-HTP. Přípravek je určen osobám, které trpí: úzkostmi, strachem, vnitřním neklidem, poruchami usínání a spánku, plytkým spánkem, abstinenčními příznaky při odvykání kouření, alkoholu a jiných závislostí, nutkáním se přejídat, každodenními stresovými situacemi, podzimními výkyvy nálad.
Allegra

Parametry

EAN
8594070860517
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rosenpharma
Adresa výrobce
Veverské Knínice 265, 664 81 Veverské Knínice, Česká republika
Užívejte 1 - 3 tablety denně. Tablety je vhodné užít nejlépe večer nalačno a zapít dostatečným množstvím vody, nebo ovocným džusem. Allegra STRONG působí dlouhodobě, účinky však můžete očekávat již po třech podáních. Užívejte po dobu snížení nebo vymizení příznaků špatné nálady. Neužívejte déle než 3 měsíce. Po dosažení zlepšení Vašeho psychického stavu pokračujte s podáváním doplňkového L-tryptofanu, nejlépe ve formě speciálního nápoje allegra DRINK zajišťujícího maximální biologickou dostupnost L-tryptofanu pro mozek, případně doplňku stravy ve formě tablet allegra COMFORT.
L-tryptofan 150 mg, pyridoxin 2,5 mg, extrakt Třezalky tečkované (ekvivalent 300 mg sušené rostliny) 75 mg v jedné tabletě. Plnidla: uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulosa, povidon, potahovací látky: sacharoza, arabská guma, makrogol, L-tryptofan, protispékavé látky: talek, stearan hořečnatý, Třezalka tečkovaná extrakt 4:1, pyridoxin hydrochlorid, barviva: oxid titaničitý, oxidy železa.
Obsahuje hypericin. Není vhodné kombinovat se syntetickými antidepresivy. Může snižovat účinek hormonální antikoncepce. Vyhýbejte se pobytu na přímém slunci. Není určeno pro děti. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada vyvážené a pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

ALLEGRA Strong 30 tablet

342,00 Kč