0

LIFTEA Sladké sny 30 tablet

Bylinky pro klidný spánek. Zkracují dobu usínání a prohlubují spánek. Produkt neobsahuje umělá barviva a chemické konzervanty.
Více informací
LIFTEA
Skladem
145,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Trpíte únavou, jste podráždění a nemůžete se koncentrovat? To jsou časté příčiny nekvalitního spánku. Na nespavost funguje kombinace účinných bylin, kterými jsou kořen kozlíku lékařského a chmelové šištice. Tyto účinné byliny obsahuje doplněk stravy Liftea Sladké sny. Díky užívání tohoto přípravku se zkrátí doba vašeho usínání, prohloubí se spánek a zlepší se jeho kvalita. Přípravek je určen pro každého, kdo má problémy s usínáním. Hodí se pro lidi, kteří se v noci budí. Pomáhá v případech, kdy spánek není dostatečně hluboký. Ocení jej především lidé s dlouhodobými spánkovými problémy. Pomáhá v případě nespavosti spojené s psychickou vyčerpaností, se stresem a v případě, kdy neumíme takzvaně „vypnout“ a potřebujeme zklidnit organismus.
LIFTEA

Parametry

EAN
8594026238346
8594026238346
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Liftec
1 - 2 tablety denně.
Kozlík lékařský, Valeriana officinalis: 210 mg (extrakt z kořene 6:1–35 mg), Chmel otáčivý, Humulus lupulus: 40 mg (extrakt z šištic 4:1–10 mg), Pyridoxin (vitamin B6): 1,7 mg DDD*, *DDD – doporučená denní dávky, zahušťovadlo: dihydrát hydrogenfosforečnanu vápenatého, plnidla: mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, hydroxypropylmethylcelulóza, stabilizátory: polydextróza, polyvinylpyrolidon, triethylcitrát, barvivo: oxid titaničitý, protispékavé látky: stearan hořečnatý, mastek.
Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladujte v suchu při teplotě do 25° C. Přípravek není určen pro děti. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

LIFTEA Sladké sny 30 tablet

145,00 Kč