0

BARNY´S Hypnox stopstres 20 kapslí

Pomáhá při stavech emočního vypětí, strachu a vnitřního neklidu. Působí jemně, nezpůsobuje pocit ospalosti a napomáhá k lepšímu soustředění.
Více informací
BARNY´S
Skladem
201,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HypnoX® STOPstres obsahuje unikátní, patentem chráněnou ingredienci Lactium® - hydrolyzát mléčného proteinu. Tato látka získala v roce 2004 na evropské výstavě v Paříži bronzovou medaili za Best Inovation in Health Ingredients. Proteinový hydrolyzát + vitamin C, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy i v období zvýšené psychické zátěže. Ani dlouhodobé užívání doplňku stravy HypnoX® STOPstress nevyvolává návyk. Je šetrný a nemá žádné vedlejší účinky.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629901662
621629901662
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
V období zvýšené psychické zátěže užívejte 1 kapsli ráno spolu s jídlem. Využívejte celé balení.
1 kapsle (0,24 g): lactium® (hydrolyzát mléčného proteinu, αS1-dekapeptid), vitamin C (kyselina L-askorbová, 50 % RHP) 40 mg, želatina, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin). RHP – referenční hodnota příjmu.
Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy a pro osoby s alergií na mléčný protein. Možné užívat při laktózové intoleranci. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Hypnox stopstres 20...

201,00 Kč